Mariager Camping

Med sin unikke beliggenhed helt ned til Mariager Fjord er Mariager Camping det naturlige valg for den moderne børnefamilie og aktive ældre, som ønsker en kvalitetsferie i rolige og trygge omgivelser.

Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykelture go samvære på tværs af generationer.

Der er kun 2 min. gang til centrum i den idyliske gamle købstad, med de toppede brosten, bindingsværshusene og stokroserne eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktivitet.

Vi samarbejder med golf, tennis og kajak, udlejer kajakker og cykler, har idelle muligheder for sportsfiskeri, hiking eller cykelture - alt sammen på eller tæt ved campingpladsen.

På pladsen er der topmoderne servicebygninger med herre- og damebad samt familiebadrum, samt køkken og vaskerifaciliteter.

Børnene aktiverer sig selv på legepladsens hoppepude, trampolin, klatretårn, boldhus eller i legehuset. De større børn udfordrer hinanden på pladsens boldbane eller kører om kap i mooncars.

For de vandglade er der en bådbro, fiskeplads, samt en badebro lige vest for campingpladsen. Mariager Fjord har en god vandkvalitet, der sommeren igennem overvåges og tages prøver fra som det øvrige danske badevand.

Find os

Mariager Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Ny Havnevej 5 A
9550 Mariager


Du kan kontakte os på:
Telefon: 51951342
E-mail: info@mariagercamping.dk

Læs mere om Mariager Camping

Billeder fra pladsen