Hobro Camping Gattenborg

Unik beliggenhed med udsigt over Hobro by med Vesterfjord i forgrunden og look til Mariagerfjord. Pladsen er kun 10 minutters gang ad skøn natursti, fra Hobro Centrum.

Vi bor midt i et pragtfuldt naturområde, hvor der er rig mulighed for både korte og længere ture og udflugter. Fra campingpladsen er der kun ti minutters gang – ad skøn natursti – så befinder du dig i den hyggelige midtby med gågaden, butikkerne og alle de kulturelle tilbud.

Hobro Camping er lidt af en grøn plads. Udover at vi har skov og skøn natur omkring os - vil vi også gerne være en grønnere plads. Vi tænker på miljøet. Vores swimmingpool er sol opvarmet - vi har solfangere og et par stokerfyr til det varme vand. Alu dåser bliver sorteret fra. Vores pap, blade og aviser - får spejderne i Hobro. På længere sigt vil vi gerne have solceller - der bliver brugt meget strøm på campingpladsen.

Vi er en familievenlig, velholdt og velindrettet plads med højt serviceniveau og mange udfoldelsesmuligheder. Eksempelvis mooncars, hoppepude, geder, kaniner, legeplads, swimmingpool, opholdsrum m. køkken og meget mere.

Kom med egen vogn, telt eller i kan leje en af vore hytter f.eks. med toilet og bad. Nyt: AutoCamper pladser med terrasse.

Kom og oplev vores familievenlige plads i naturskønne omgivelser, med kun 10 minutters gang fra Hobro C.

Find os

Hobro Camping Gattenborg er klassificeret til:
      

Adresse:
gattenborg 2
9500 Hobro


Du kan kontakte os på:
Telefon: 98523288
E-mail: info@hobrocitycamping.dk

Læs mere om pladsen her:
https://www.hobrocamping.dk/

Billeder fra pladsen