Dalgård Camping

Beliggende ved en af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande og omkranset af skøn natur danner rammerne for vores Stille og rolige familie plads, hvor forældre og børn får en god ferie sammen.

Dalgård Camping er en stille og rolig familie plads, hvor forældre og børn får en god ferie sammen. Vi lægger stor vægt på det nære og gør ekstra meget ud af det for børnene

Er I til fest og farver, stort subtropiskvandland, mange larmende mennesker omkring Jer døgnet rundt eller lange køer ved bad og kiosk? Så er det ikke Dalgård Camping I søger.
Dalgård Camping har egen sti ned til en skøn sandstrand med Kattegats rolige og børnevenlige badevand.
Her er ingen biler, men god plads til alle!

Pladsen er anlagt i terrasser midt i et uspoleret naturområde. Der er god bevoksning på og omkring pladsen, som sikrer gode læ forhold. Vi har egen sti fra pladsen ned til én af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande. Det bløde sand og det lave vand indbyder til leg og afslapning.

Stranden er også kendt for sit gode fiske vand, og der er rig mulighed for at fiske fra strandkanten. Hvis du skulle være heldig at fange aftensmaden, har vi naturligvis en fiskerense plads på campingpladsen, du frit
kan benytte.

Vores luksus hytter finder I de goder et sommerhus kan give, men med alle campinglivets faciliteter/aktiviteter til rådighed

På Dalgård Camping har børnene en særlig plads i vore hjerter. Netop derfor har vi i 2007 opført en ny, stor legeplads på 1.600m2 centralt på pladsen.
Legepladsen er aldersopdelt. For de mindste er der bl.a. trampolin, gynge, vippe, sandkasse og legeredskaber. For de lidt større børn har vi tarzanbane, hoppepude, svævebane, fugleredegynge, vippe, gynge og meget, meget andet. Legepladsen er naturligvis godkendt, så der er rig mulighed for at ”give den gas” i trygge omgivelser.

I juli måned har vi forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Det kan være bagning af snobrød over bål, stenmaling, rundbold og meget, meget mere. Her har børn og forældre en oplagt mulighed for hyggeligt samvær i hinandens selskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Find os

Dalgård Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Nordkystvejen 65
8961 Allingåbro


Du kan kontakte os på:
Telefon: 86317013
E-mail: INFO@DALGAARDCAMPING.DK

Læs mere om Dalgård Camping

Billeder fra pladsen