Albertinelund Camping

Pladsen er beliggende på Djurslands nordkyst, lige ned til meget børnevenlig sandstrand, i noget af Danmarks skønneste natur. Kun få kilometer fra Bønnerup Strands fiskeri/lystbådehavn.

Pladsen er beliggende på Djurslands nordkyst, lige ned til meget børnevenlig sandstrand, i noget af Danmarks skønneste natur. Kun få kilometer fra Bønnerup Strands fiskeri/lystbådehavn. Her er der mange muligheder for at vandre/cykel ture i skov og ved strand.

På Albertinelund Camping finder du pladser med gode læ forhold, skygge, åbne pladser. Pladsen er en velanlagt plads i naturskønne omgivelser med egen strand. Vore pladser er alle af en størrelse på ca. 100 - 120 kvadratmeter med el.
På pladsen forefindes hoppepude, trampoliner, flere legepladser med rutsjebaner, klatrevæg, legetårn m.m.

På Albertinelund Camping er der en lille butik med de mest nødvendige dagligvarer, samt frisk brød og mejeriprodukter hver dag. Der er også TV-stue og opholdsrum med Pool / Dart. Der er hal med badmintonbane samt indendørs legerum for børn.

Der er også mange muligheder for udflugter til bl.a. Djurs Sommerland, Kattegat Centret i Grenaa, Fregatten Jylland i Ebeltoft, Gammel Estrup Landbrugsmuseum og Slot, Randers Regnskov og mange andre steder. Ring og hør nærmere eller fax for vore tilbud i for- og efter/vintersæson.

Find os

Albertinelund Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Albertinelund 3, Bønnerup Strand
8585 Glesborg


Du kan kontakte os på:
Telefon: 86386233
E-mail: Camping@Albertinelund.dk

Læs mere om pladsen her:
https://albertinelund.dk/

Billeder fra pladsen