Auning Camping

STANDARDEN HÆVET & PRISERNE SÆNKET.

Djurslands hyggeligste familiecamping, drevet med hjertet er placeret midt på Danmarks naturskønne næse, og her er som i de gode gamle dage… Nemlig så hyggeligt at du kan høre fuglene synge.

Vi ligger placeret kun ca. 10 min. Køretid fra Djurs Sommerland, hvortil der også kan bookes attraktive pakker med entrebilletter, samt overnatning i vore hyggelige og veludstyrede udlejningsenheder eller egen medbragte enhed.

Så med Djurslands hyggeligste familiecamping som base, ligger du placeret midt i et mekka af skøn natur, seværdigheder, attraktioner og aktive landsbyer, og en helt unik atmosfære. Så uanset om du er til hyggeferie med fokus på afslapning eller er til mere aktivitet og udfoldelse, så har vi rammerne til dig og dine nærmeste.

Vi tillader os, at betegne vor plads som Djurslands (måske Danmarks) hyggeligste familiecamping, og dette gøre vi, ud fra hvad vore gæster siger og skriver om vor plads.

Vi sætter en ære i at garantere her altid er rent og pænt, og ud fra filosofien ”Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet”, klarer vi det umulige for dig mens du venter, men miraklerne må du dog vente lidt længere tid på...

Se meget mere om Djurslands (måske Danmarks) hyggeligste familiecamping på auningcamping.dk hvor du kan booke online og få adgang til rabatterede feriepakker og gratis adgang til "vand i Auning".

Find os

Auning Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Reimersvej 13
8963 Auning


Du kan kontakte os på:
Telefon: 86483397
E-mail: mail@auningcamping.dk

Læs mere om pladsen her:
http://auningcamping.dk/

Billeder fra pladsen