Truust Camping & kanoudlejning

Hyggelig campingplads nær Silkeborg med indendørs tropisk vandland(28 gr.), beliggende i et stort og pragtfuld naturområde direkte ned til Gudenåen, hvor der er perfekte muligheder for en dejlig kanotur.

EN HYGGELIG MELLEMSTOR CAMPINGPLADS
Campingpladsen som råder over ca. 250 pladser ligger direkte til Gudenåen. Ved åen er der et stort teltområde, med flere bålpladser, og borde/ bænkesæt, her kan man slå sit telt op og få naturoplevelsen helt tæt på. På varme dage kan man bade i åen og er vejret knap så heldigt, kan man tage en tur i det populære indendørs pool med tropisk klima som altid er minimum 28 grader varmt.

HER MØDES FAMILIER OG VENNER PÅ KRYDS OG TVÆRS
I weekender og i højsæsonerne er der altid et godt aktivitetsprogram, som varetages af Lars med hjælp fra vores børnevenlige personale, så kom og vær med, der er noget for enhver smag.
Til sæson 2015 er vi klar med et helt nyt område, hvor børnene kan komme ind og snakke med vores geder og kaniner. Derudover er der to legepladser, en for de mindste og en for de større børn med hoppepude, store legoklodser, trampolin mv. Man kan også spille minigolf, petanque (med turnering hver lørdag formiddag), bordtennis, billard, fodbold på mål, eller spille beachvolley.
Hvis man skulle få lyst til at prøve en tur i en kano er der også rig mulighed for det. Vi har 100 kanoer til udlejning, hvor man kan sejle helt fra Ry til Randers. Kom ind i receptionen og hør om mulighederne.

TAG HUNDEN MED PÅ CAMPING.
Tag hunden med på camping og lad den møde andre legekammerater i vores ny-anlagte hundeskov, hvor der er rig mulighed for at brænde lidt krudt af ! Tag også gerne hunden med i receptionen, her har vi en lille godbid til den.

NATUREN HELT TÆT PÅ:
Truust camping & Kanoudlejning ligger i et stort og pragtfuld naturområde, direkte ned til Gudenåen. Der er nogle rigtig fine stier fra campingpladsen langs Gudenåen som kan benyttes både som gåtur, skovtur eller en løbetur. 10 min. Kørsel fra campingpladsen ligger Gjern bakker, hvor man også oplever en storslået natur og udsigt fra fx Troldhøj.

TÆT PÅ NOGLE AF DANMARKS DEJLIGSTE BYER.
Truust Camping ligger midt i det hele. Inden for en overkommelig afstand har vi nogle dejlige byer med eftertragtede attraktioner som fx Aqua i Silkeborg, Den Gamle by samt Aros i Århus, Randers Regnskov mv. læs mere på vores hjemmeside, ring, skriv eller kom ind i receptionen og hør nærmere.

Find os

Truust Camping & kanoudlejning er klassificeret til:
      

Adresse:
Sørkelvej 12
8882 Fårvang


Du kan kontakte os på:
Telefon: 86871141
E-mail: info@truustcamping.dk

Læs mere om pladsen her:
https://www.shfcamp.dk/

Billeder fra pladsen