Luxushytter med spa-bad


10 minutters kørsel fra Fåborg ligger det naturskønne Bøjden med havudsigt fra hver en matrikel.
Naturen er det første der slår en når man besøger Bøjden Strand Feriepark - fra hver et hjørne af pladsen er der direkte udsigt over det dejlige blå sydfynske øhav og ved den første dybe indånding kan man mærke hvordan krop og sjæl fornyes.

Pladsen råder over en række hytter i kategori 3, 4 og 5, hvoraf vi har tilbragt en forlænget weekend i den sidstnævnte. Hytterne fremtræder virkelig flotte og funktionelle.

Tagterrasse med kig til vandet
Hytterne er opført i "to plan", med en stor men lavloftet hems med to sovepladser. Adgangen til hemsen foregår via en "rigtig" trappe hvilket er noget usædvanligt for de kun 25 kvm. store hytter. Der er tilmed en tagterrasse med kig over vandet i den ene ende af hemsen.

Hytterne er indrettet med stor kombineret køkken og stue, hvor køkkenet sågar byder på kombineret komfur/opvaskemaskine, - hvilket viser, at man virkelig har tænk over hvordan man får størst funktionalitet på færrest m2.

Ydermere byder alrummet på spiseplads til 6 personer, samt sofa, bord og tilhørende stole - et sted hvor der er plads til hele familien. Sofaen i stuen kan endvidere slåes ud om natten så den fungerer som seng for yderligere 2 personer.

Ren luxus med spabad
Badeværelset er stort og rummeligt indeholdende både bruseniche - og tro det eller ej - et kæmpe spa bad!!!

Kort om pladsen
I pladsens store nye hovedbygning finder du et supermarked, stor udendørs legeplads, udendørs badeland, kæmpe indendørs aktivitets hus indeholdende legeland med masser af aktiviteter, indendørs badeland, internet café, resturant, cafeteria, butik mm.

Ved check-in får man udleveret en aktivitetsplan for den kommende uge - og heller ikke her er der sparet på udvalget eller for den sags skyld - opfindsomheden!

Pladsen ligger ikke langt fra et af Fyn store udflugtsmål nemlig Egeskov Slot som man nemt kan køre til inden for en ½ times tid. Endvider ligger Odense og alle byens tilbud også i kort køreafstand og Faaborg, der absolut også er et besøg værd kan man såmen komme til på bare 10 minutter.