En 3-værelses...


Efter et par timers kørsel fra Vejle, når vi en lille by tæt ved vandet.
Her ligger den naturskønne Ristinge camping, hvor hyttepatruljen har fået lov at teste de nye hytter, på trods af at pladsen først åbner om små 14 dage.

Ristinge camping har i alt 6 luksus hytter med toilet og bad, hvor 4 af dem er lavet her i vinter halvåret.

Hytterne er meget anderledes end de hytter som vi ellers har testet.
Alice, som ejer Ristinge Camping, har selv haft en finger med i spillet mht. indretningen af hytterne. Alice går ikke ind for hems, og hytterne har i stedet for 2 soveværelse med henholdsvis 2 og 3 sovepladser.
Dette en er god ting hvis man er to familier af sted, så man har hvert sit værelse og ingen behøves at sove i opholdsummet.

Når der er 2 værelser betyder det lidt mindre plads i opholdsrummet. Derfor er der ingen sofa, men til gengæld et hyggeligt rundt bord og nogle gode stole med armlæn.
Der er loft til kip og et godt stort glasparti, samt vinduer hele vejen rundt i hytten, som giver et godt lys og hytten virker derved ikke så lille.

Der er ikke meget aflægningsplads i køkkenet, pga. den lille miniovn og 2 kogeplader.

Badeværelse er noget helt for sig selv. Det er ikke særlig stort, men de få kvadratmeter er udnyttet utrolig godt. Badeværelset er en stor specialkabine, med spots, væghængt toilet og god aflægningsplads til toiletsager, shampoo m.m.

Et ekstra plus som også skal nævnes er, at der er støvsuger i hytten.

I forbindelse med hytten af der også en lækker terrasse, hvor man kan sidde og nyde solen og duften af de mange grantræer.

Udover de 6 luksus hytter har Ristinge Camping også hytter på henholdsvis 15 og 20 m2, uden bad og toilet, samt 7 ferielejligheder til 6 personer og et dejligt lille stråtækt hus til 6 personer.

> Læs mere om pladsen her