Danmarks flotteste campinghytter?


Danmarks vel nok flotteste campinghytter finder du på Ribe Camping. Her har pladsens ejere opført 5 eksklusive luxushytter som er smækfyldt med lækre detaljer og gennemførte løsninger.
I 2005 kunne parret Sanne og Finn for første gang slå bommen op på Ribe Camping, og siden da er der "kommet meget vand i åen", som man siger. Parret har friseret, renoveret og investeret i pladsen som i dag - 5 år efter overtagelsen, fremstår lækker og indbydende.

Blandt andet har parret opført det, som de selv kalder Danmarks nok dyreste campinghytter. Og det er ikke uden grund at de er dyre, kan campingland.dk konstatere efter en forlænget weekend i en af hytterne.

Historiske Ribe med inde på pladsen
Den bynære campingplads ligger i udkanten af Ribe by - kun 5 minutters frisk cykeltur fra pladsen. Den 1.300 år gamle by emmer af historie - flotte gamle bygninger, bindingsværk og ikke mindst byens storkereder er nogle af de velkendte kendetegn for byen.

Mange af disse kendetegn har lejrchefparret trukket med ind på pladsen, hvor især luksushytterne træder i karakter. Opført i ægte bindingsværk. Flotte detaljer i murværket. Forskellige udskæringer i træværket på hver af hytterne. Jo detaljerne er mange, og de er fantastisk flotte!

Indretningen
Hytterne er opført i 2 etager - underetagen med rummeligt og veludstyret køkken, stue/opholdsrum samt badeværelse med bad. Overetagen med lille hems samt 2 soveværelse med hver en dobbeltseng.

På trods af at campinghytter kun må være 25 kvm. store (der forhandles p.t. om en udvidelse til 35 kvm., red.), er der blevet plads til rigtigt meget. Soverummene med loft til kip virker rummelige og luftige, og i det ene er der sågar blevet plads til en komode til opbevaring. Fra hemsen - der giver adgang til begge soverum - er der udsigt ned gennem stokværket til underetagen og køkkenet. Flot detalje!

I stueetagen er det specielt køkken og spiseplads der imponerer. Her er der luftigt og rummeligt med god plads til familien - både når der kokkereres i køkkenet samt ved middagsbordet.

Stuen virker som hyttens mindste "rum" hvilket sandsynligvis skyldes, at man her har loft over hovedet i modsætning til de øvrige rum hvor der er højt til loftet. Til gengæld mangler der heller ikke noget her - blødt sofa-arrangement, fladskærms-tv i en anseelig størrelse samt DVD-afspiller.

Pladsen
Også på pladsen har man fået "Ribe-ånden" med ind i detaljerne - blandt andet i det store køkken centralt på pladsen. Her er køkkenet også opført med stokværk og lækre rustikke materialer. Lige uden for bygningen blev der i 2009 opført et "rundt" udekøkken med masser af siddepladser og igen - i den gennemførte "Ribe-ånd".

Pladsen og i særdeles pladsens flotte hytter fortjener bestemt et besøg. Også selv om du er "rigtig" campist med egen campingvogn må du ikke snyde dig selv for at opleve dét - der efter vores bedste overbevisning - hører blandt de mest gennemførte luxushytter du kan opleve på en dansk campingplads i år 2010.