Havkig ud over den smukke Helnæsbugt


Helt ny hyttetype for hyttepatruljen.
Løgismose camping har i vinterens/ forårets løb, fået opført 6 nye luksus hytter, på 25 m2 med balkon på 8 kvm. til 6 personer.

Vægge og gulv er blevet leveret samlet, direkte fra Polen og er rejst i løbet af 4 timer. Det må jo så betyde at der skal holdes rejsegilde hver 4. time?

Det er virkelig en dejlig hytte i den bedste ende af skalaen, men mangler dog lige den sidste finish.

Hytten er lavet i lyst træ og har loft til kip, hvilket gør at den føles større, mere rummelig og er dejligt lys og hyggeligt at opholde sig i.

Stort opholdsrum
Indretningen er med et dejligt stort opholdsrum der er udstyret med bænke og ryglæn, som giver meget plads rundt om bordet. Der er TV m/DVD-afspiller, så hele familien stilles tilfreds hvis vejret ikke er godt.

Som et stort ekstra plus kan der nævnes en røgalarm, så man kan roligt sove trygt og godt i træhytten. Det er første gang at vi oplever det, og vi håber at tendensen breder sig.

Det er desværre ikke mulighed for at lukke af for glaspartiet i hoveddøren, som eller bidrager til et stort og lyst opholdsrum. Værtsparret oplyser dog, at der hurtigst muligt vil blive montoret en film, som gør at glasset bliver matteret.


Køkkenet er indrettet, med køleskab i stå-højde, emhætte, komfur m/kogeplade, ovn og opvaskemaskine (hvilket også er noget helt nyt i luksushytterne). Dog er der ikke meget aflægningsplads. Der er service til 6 personer, med alt hvad man lige har brug for.

Badeværelse er lille, men godt udnyttet med toilet, møbel, og brusehjørne med badeforhæng samt indbygningspots, der giver i rigtig godt lys. Der er også oplukkeligt vindue på badeværelset, så man kan få luftet godt ud efter badet.

Soverummene er udstyret med skydedøre, hvilket gør det til en leg at åbne skabene og komme ind/ud af rummet.
Der et rum med dobbeltseng, et med en køjeseng samt en hems med to madrasser.

Balkon med udsigt
På den ene side af hytten er der en dejlig balkon, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen. På den anden side er der en dejlig overdækket terrasse med dertilhørende havemøbler.

Der er en god og detaljeret liste over inventar samt hvad der skal gøres rentm så man ikke er i tvivl når man igen forlader hytten.

Hytten er ikke udstyret med rengøringsmidler, men værtsparret oplyser at fra næste år, vil der blive afleveret en "rengøringspakke" med relevante rengøringsmidler inden afrejse.