Vestbirk Camping

Hjertevarme midt i Jylland

Trænger du til at slappe af. Trække stikket ud et stykke tid og bare nyde at du ikke SKAL noget.

Vestbirk Camping er en udpræget familie- og seniorplads med fred og ro og hygge for hele familien. Der er masser af muligheder for at børnene kan hygge sig og finde nye venner. Udenfor højsæsonen er der her og ro i hverdagene og endda specielle priser for seniorer.

Midt på vores halvø finder du udover legepladser og swimmingpool med vandruchebaner og børnebassin også hovedbygningen med kiosk, grillbar, køkkener, opholdsrum og moderne toiletfaciliteter med familierum og en børneafdeling, der hitter hos de små.

Gratis opvarmet swimmingpool med stor vandrutchebane, 4 aldersopdelte legepladser med bl.a. 2 hoppepuder og en stor legeborg, stort bold- og legeområde samt ikke mindst klappegeder, som gerne vil fodres og snakkes med.

Særligt i sommersæsonen er der jævnligt forskellige aktiviteter særligt for børnene, men indimellem sker der også lidt for de voksne (bl.a. banko og musikarrangementer).

Med WIFI på hele pladsen, moderne familierum, børneafdeling og et flot udekøkken, er faciliteterne i orden, så man kan få tid til at slappe af uden at skulle bekymre sig unødigt om dagligdagens trivialiteter.
Vestbirk Campings placering i hjertet af Jylland gør det nemt at planlægge spændende dagsture, uden at skulle bruge lang tid på transport. Du kan også bruge dagen til at udforske vores område på cykel eller sejle en tur på Gudenåen. Gå en tur ved søen og se naturen vågne eller gå til ro, læs en bog, spil et spil med dine børnebørn, spis is med familien, leg med hunden i hundeskoven eller luk øjnene og nyd bare at slappe af.

Ikke mindst kanosejlads på Gudenåen og søerne er en yndet beskæftigelse, men også cykel- og gåture i området – f.eks. til Den Genfundne Bro – er populære, og den centrale beliggenhed giver god adgang til de fleste af de midtjyske attraktioner, som stort set alle kan nås på 1 times kørsel.

Find os

Vestbirk Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Møllehøjvej 4, Vestbirk
8752 Østbirk


Du kan kontakte os på:
Telefon: 75781292
E-mail: info@vestbirk.dk

Læs mere om Vestbirk Camping

Billeder fra pladsen