Horsens City Camping

Horsens City Camping, tidl. Husodde Strand Camping en er familievenlig plads beliggende i den skønne natur lige ned til Horsens Fjord.

Her findes både fred og ro og mulighed for mange aktiviteter ved stranden med badning og windsurfing. Den børnevenlige strand ligger blot 25 m fra bommen.

Pladsen er på 10 Ha og vi har vores egen skov og naturområde. Pladsen er indrettet med store enheder, så der er god plads omkring vogne og telte. Det hele er anlagt med respekt for den smukke natur og har et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, harer og fasaner der går frit rundt på pladsen.

Flere af pladserne har en pragfuld udsigt ud over fjorden og der er samtidig tæt til faciliteterne. Der er 3 gode teltområder der tilfredsstiller meget varierede behov. For at skabe gode læforhold er pladsen opdelt med mindre hække og store grupper af træer og buske. Vi har i dag 240 enheder og 25 forskellige hytter og mobilehomes.

I vores servicebygninger er der både køkken, toilet og bad, og det giver en stor fleksibilitet og brugervenlighed. Derudover tilbyder vi Grillpladser med borde og bænke, Velassorteret butik, Trådløst internet på hele pladsen, Møntvaskeri, cykeludlejning m.m.

Børnene kommer heller ikke til at kede sig. Vi har blandt andet legeplads med bl.a.stort legestativ, vippedyr, middelalder minigolfbane, Hoppepude, hoppeborg og trampolin, Airhokey og bordtennis m.m.

Nu med opvarmet 160 m2 stor pool med 300 m2 overdækning i plexiglas.
Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde 27 gr. Varmt vand uanset hvordan vejret er uden for. Regn eller blæst, så er det altid badevejr indenfor i vores pool.

Når vejret er godt og solen er fremmet så kan vi skyde glasvæggene op og så kan du nyde solen og pool livet på den mere 300 m2 ekstra terrasse rundt om overdækningen.

Vi har også mange attraktioner i og omkring Horsens, er det underholdning for børn, kunst eller historie du leder efter så findes det hele inden for max 1 times kørsel fra Horsens. Besøg blandt andet Legoland, Danmarks eneste Industrimuseum med både mekanik og motorcykler eller Ferskvandscenteret i Silkeborg.

Du finder alle de gode all include tilbud her.

Find os

Horsens City Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Husoddevej 85
8700 Horsens


Du kan kontakte os på:
Telefon: 75657060
E-mail: camping@horsenscity.dk

Læs mere om Horsens City Camping

Billeder fra pladsen