DANCAMPS Trelde Næs

En af Danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra Legoland og Løveparken.

Pladsen har egen badestrand og er placeret i et enestående og spændende naturområde med skov, strand og klinter, hvortil der er direkte adgang fra pladsen. På pladsen findes et kæmpe vandland med alt hvad hjertet begærer af rutchebaner og surfhill samt spa, sauna og tyrkisk bad.

I sæsonen arrangeres et utal af spændende aktiviteter for hele familien, fra musikarrangementer, underholdning, konkurrencer og traditionelle familieaktiviteter som traktorkørsel, snobrød, krabbefiskeri etc.

Pladsen råder over 35 hytter med toilet og bad samt 12 standard campinghytter og 10 værelser i den hyggelige stråtækte "Klintegård".

På pladsen er der 2 legepladser, 3 hoppepuder og boldbane samt trampoliner. Der er direkte adgang til stranden via en stejl trappe og adgang til strand og naturområdet Trelde Næs via stier.

DANCAMPS Trelde Næs er på grund af sin centrale placering det perfekte udgangspunkt for besøg i f.eks. LEGOLAND og GIVSKUD ZOO. Men også Danfoss Universe, Århus og Odense ligger i rimelig afstand fra Trelde Næs.

Lokalt kan man bl.a. besøge Madsby Legepark, som er Danmarks største gratis legepark, samt Skærup-Zoo. Fæstningsbyen Fredericia er rig på historie og bl.a. de autentiske volde er spændende at udforske.

Vi glæder os til at se dig.

DANCAMPS - Camping med et smil

Find os

DANCAMPS Trelde Næs er klassificeret til:
      

Adresse:
Trelde Næsvej 297
7000 Fredericia


Du kan kontakte os på:
Telefon: 75957183
E-mail: info@dancamps.dk

Læs mere om pladsen her:
https://www.dancamps.dk/trelde-naes

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen