DANCAMPS Trelde Næs

Sænk skuldrene og nyd den spektakulære natur ved DANCAMPS Trelde Næs, Fredericia. Her er adgang til egen badestrand og smukke vandreture ved klinten og i skoven. Pladsen har desuden et udendørs vandland og wellness. Den ligger blot 50 km fra LEGOLAND og få km fra Fredericia og Vejle centrum. Du løber med garanti ikke tør for sjove oplevelser, når du holder ferie her.

Trelde Næs – en del af Danmarks nye Naturkanon
En del af Danmarks nye Naturkanon. Trelde Næs er et unikt naturområde med skov der går helt ned til vandet, smukke enge, enorme klinter og fin sandstrand. Smut på en vandre- tur af de 3 naturstier på en, to eller tre kilometer.

Aktivitetsprogram for enhver smag
Om du er til kreative eller mere aktive og sportslige aktivite- ter, så byder DANCAMPS Trelde Næs på det hele. Hen over sommeren er der rig mulighed for at deltage i netop det, der passer dig bedst.

Campingplads med kort vej til stranden
Fra nærliggende blå flag strand, hvor der også er et Na- turcenter, hvor I gratis kan låne udstyr, er der rig mulighed for mange timers sjov. Byg sandslotte, fang krabber, plask, svøm eller dyk. Find fossiller, få vind i håret med en gåtur på stranden. Kyststrækningen er unik med sine imponerende klinter, træer der gror vildt og en strand der står helt uberørt – det er et must som naturelsker der ønsker en enestående oplevelse.

Vandland og wellness for store og små
Den 8 meter høje og 50 meter lange vandrutschebane sætter gang i adrenalinen hos de fleste og med Surfhill, en kraftig modstrømskanal, boblezone og vanddyser, er der timevis af sjov for både store og små vandhunde.

Glamping med plads til hele familien.
Er du mere til en luksus campingoplevelse? Så råder DAN- CAMPS Trelde Næs over 4 lækre Safaritelte, der er indrettet med toilet og bad, køkken, soveafdeling med 5 sovepladser og overdækket, møbleret terrasse. En oplevelse ud over det sædvanlige.

Faciliteter
Hos DANCAMPS Trelde Næs finder du en række gode og funktionelle campingfaciliteter i de to servicebygninger.
Udover toilet- og badefaciliteter finder du handicaptoilet, et campingkøkken med tilstødende opholdsrum, børnepusle- rum, nyt vaskeri og hundebad.
Pladsen råder over 35 hytter med toilet og bad samt 12 stan- dard campinghytter og 10 værelser i den hyggelige stråtækte ”Klintegård”.

Placering
DANCAMPS Trelde Næs er på grund af sin centrale place- ring det perfekte udgangspunkt for besøg i f.eks. LEGO- LAND og GIVSKUD ZOO. Men også Universe, Århus og Odense ligger indenfor rimelig afstand fra Trelde Næs.
Lokalt kan man bl.a. besøge Madsby Legepark, som er Dan- marks største gratis legepark, og Skærup-Zoo. Fæstningsby- en Fredericia er rig på historie og bl.a. de autentiske volde er spændende at udforske.

Vi glæder os til at se dig.

DANCAMPS - Camping med et smil

Find os

DANCAMPS Trelde Næs er klassificeret til:
      

Adresse:
Trelde Næsvej 297
7000 Fredericia


Du kan kontakte os på:
Telefon: 75957183
E-mail: info@dancamps.dk

Læs mere om DANCAMPS Trelde Næs

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen