Seniorcamping: Her er de 25 bedste tilbud

Campingland.dk - Den 13/06-2023

Camping ·  Seniorcamping er en skøn og populær ferieform, der tager højde for en voksende gruppe i samfundet – de ældre. MEN, bare rolig. Du skal faktisk ikke være så gammel for at få seniorrabat og andre fordele.

Konceptet er simpelt, men effektivt: Hvis du har nået en bestemt alder, som typisk ligger på 50, 55 eller 60 år, får du en attraktiv seniorrabat på din campingferie.

Herunder har vi samlet 25 pladser, som tilbyder seniorcamping.

25 tilbud: Seniorcamping er muligt i hele landet

Herunder har vi samlet alle tilbud. Vi har opdelt dem efter landsdel, så du let finder den plads, der er perfekt for dig.

Seniorcamping på Sjælland

Feddet Strand Resort
Hos Feddet Strand kan alle gæster over 55 år se frem til et unikt tilbud. På pladsen kan I nyde de rolige og naturskønne omgivelser - og naturligvis den flotte plads med moderne faciliteter.

Feddet Strand Resort er en oplagt destination til seniorcamping for jer, som både vil have kultur- og naturoplevelser.

- Se de bedste tilbud

First Camp Tempelkrogen
På alle First Camps pladser - herunder Tempelkrogen ved Holbæk - kan du få 20% rabat, hvis du er fyldt 55 år. Når du vælger en af First Camps pladser er du garanteret skøn beliggenhed, og du har mulighed for at booke både camping- og hytteophold.

- Se de bedste tilbud

Vesterlyng Camping
Hos Vesterlyng Camping kan seniorer spare op til 30% - og her skal du kun være 50 år for at kunne kalde dig selv for senior og få adgang til de gode tilbud.

Når I er ankommet til pladsen og har fundet jer til rette, kan I bruge tiden på nogle af de spændende aktiviteter, der foregår på pladsen og i nærheden.

- Se de bedste tilbud

Seniorcamping på Fyn og Langeland

Sandager Næs Camping (Fyn)
Hvis du eller din partner er fyldt 60 år, kan I nyde godt af de gode tilbud på seniorcamping hos Sandager Næs Camping.

De har sammensat to konkrete seniortilbud - på henholdsvis 3 og 7 overnatninger. Med i prisen får I også adgang til poolområdet. Og jeres hund må I også tage med.

- Se de bedste tilbud

Feriepark Langeland
På Feriepark Langelands to skønne campingpladser kan du (60+) også finde gode tilbud på seniorcamping i både høj- og lavsæson. Tilbuddene inkluderer blandt andet fri adgang til pool og fitness, gratis aktiviteter og strøm.

- Se de bedste tilbud

First Camp (Skovlunde, Bogense, Bøsøre og Hasmark)
På alle First Camps pladser - herunder fire på Fyn - kan du få 20% rabat, hvis du er fyldt 55 år. Når du vælger en af First Camps pladser er du garanteret skøn beliggenhed, og du har mulighed for at booke både camping- og hytteophold.

- Se de bedste tilbud

Seniorcamping i Jylland

Lærkelunden (Sønderjylland)
Hos Lærkelunden har de en masse forskellige tilbud på seniorcamping. Her kan du finde attraktive priser på alt fra 4 til 14+ overnatninger.

De gode tilbud er tilgængelige, hvis du eller din partner er fyldt 60 år. På pladsen kan I nyde den skønne, sønderjyske natur og udsigten over vandet.

- Se de bedste tilbud

Sandskær Strand Camping (Sønderjylland)
Hos Sandskær strand camping kan du i ydersæson ved booking af minimum 4 døgn i egen vogn, få 20% rabat for 2 voksne og plads, hvis minimum én af jer her rundet de 65 år.

- Se de bedste tilbud

Vedersø Klit Camping (Vestjylland)
Hos Vedersø Klit Camping kan seniorer over 55 år få masser af skønne oplevelser til ekstra gode priser. Omkring pladsen kan I nyde de skønne omgivelser, der indbyder til gå- og cykelture ved Vesterhavet.

- Se de bedste tilbud

Bryrup Camping (Midtjylland)
Seniorer over 60 år kan få skønne oplevelser i Silkeborg-området, hvis de gør brug af seniortilbuddet hos Bryrup Camping. Her kan I bruge ferien i naturen eller på de mange aktiviteter og kulturoplevelser, der finder sted i det midtjyske.

- Se de bedste tilbud

Sindal Camping (Nordjylland)
Sindal Camping har et af de bedste tilbud på seniorcamping, vi nogensinde har set. I skrivende stund tilbyder de 50% rabat hele året rundt (ekskl. juli), hvis du booker et ophold på minimum fem dage. Tilbuddet gælder for seniorer over 60 år.

- Se de bedste tilbud

First Camp (Klim, Flensborg, Skagen, Aarhus og Rømø)
På alle First Camps pladser - herunder fem i Jylland (inkl. Rømø) - kan du få 20% rabat, hvis du er fyldt 55 år. Når du vælger en af First Camps pladser er du garanteret skøn beliggenhed, og du har mulighed for at booke både camping- og hytteophold.

- Se de bedste tilbud

Nibe Camping (Nordjylland)
Hos Nibe Camping kan du i skrivende stund spare op til 24%, hvis du booker én uge på pladsen. Tilbuddet gælder, hvis du eller din partner er fyldt 60 år. På Nibe Camping kan I nyde livet ved fjorden eller opleve den historiske middelalderby.

- Se de bedste tilbud

Henne Strand Camping (Vestjylland)
Henne Strand Camping lægger meget energi i deres seniorcamping og gør alt, hvad de kan, for at give seniorer den bedst mulige oplevelse. Her kan alle over 55 år benytte sig af deres gode seniortilbud med priser helt ned til 195,- pr. overnatning.

- Se de bedste tilbud

Nordstrand Camping (Nordjylland)
Hvis du eller din partner er fyldt 55 år, kan I få seniorrabat på camping- og hytteferier hos Nordstrand Camping i det nordjyske.

Her er der kort afstand til vandet, mange skønne oplevelser og ikke mindst gode priser for seniorer.

- Se de bedste tilbud

Terrassen Camping & Hytteferie (Midtjylland)
Terrassen Camping & Hytteferie har flere gode tilbud til seniorer og bedsteforældre. Pladsen er særligt oplagt for dig, der drømmer om en campingferie med en storslået udsigt fra forteltet.

Hos Terrassen Camping & Hytteferie kan du finde gode tilbud i store dele af året.

- Se de bedste tilbud

Skiveren Camping (Nordjylland)
Hos Skiveren Camping kan du finde rigtig gode tilbud på seniorcamping - og jo flere overnatninger, du booker, jo billigere bliver prisen pr. overnatning.

Tilbuddet er tilgængeligt for par, hvor begge parter er fyldt 60 år.

- Se de bedste tilbud

Hygge Strand Camping (Østjylland)
I store dele af året kan du få seniorrabat hos Hygge Strand Camping, hvis du er fyldt 60 år. Pladsen i Østjylland ligger i smuk natur tæt på kulturelle oplevelser i Aarhus og Horsens.

- Se de bedste tilbud

Dalgård Camping (Djursland)
Hos Dalgård Camping kan du finde gode priser på seniorcamping året rundt. På pladsen og i området er der masser af aktiviteter og liv, der skaber de perfekte rammer for en god ferie. Tilbuddet gælder for personer over 60 år.

- Se de bedste tilbud

Aabo Camping (Nordjylland)
Hos Aabo Camping finder du rigtig gode tilbud på seniorcamping - også i højsæsonen. Tilbuddet gælder, hvis den ene eller begge er fyldt 60 år. Med i prisen kan der også følge bestemte aktiviteter alt efter, hvornår I booker.

- Se de bedste tilbud

Mariager Camping (Østjylland)
Hos Mariager Camping kan personer, der er fyldt 60 år, få en kort ferie (mandag - torsdag) til en ekstra god pris - her sparer I nemlig 25%.

- Se de bedste tilbud

Asaa Camping (Nordjylland)
Hos Asaa Camping I senior- og pensionisttilbud ved ophold i egen campingvogn eller hytte. Når I bor på pladsen, kan I nyde den skønne natur og de mange aktiviteter, der er på programmet. Tilbuddet gælder for 60+.

- Se de bedste tilbud

Nissum Fjord Camping (Vestjylland)
Hos Nissum Fjord Camping er der ekstra gode priser for seniorer - og det gælder ligegyldigt, om du vil bo i luksushytte eller i egen campingvogn. Tilbuddet gælder, hvis du eller din partner er over 60 år.

- Se de bedste tilbud

Svalereden Camping (Nordjylland)
Hos Svalereden i Nordjylland kan du spare op til 35% på seniorcamping i egen vogn eller autocamper. I skrivende stund kan du få én uge til kun 1.000.

- Se de bedste tilbud

Grønhøj Strand Camping (Nordjylland)
På Grøndhøj Strand Camping får du en rabatpris, der ligger 20% under normalt, hvis du er fyldt 60 år. Tilbuddet gælder hele året, så du altid kan få en billig campingferie i det nordjyske.

- Se de bedste tilbud

Horsens City Camping (Østjylland)
Tag en smut til Horsens City Camping, hvis du vil have 20% rabat på en dejlig ferie tæt på skov og strand. Tilbuddet gælder i hele lavsæsonen.

- Se de bedste tilbud

Bjerregård Camping (Vestjylland)
Hos Bjerregård Camping er der skarp pris til jer, hvis blot en af jer har ramt de +60 år. Her får du 4 overnatninger i egen vogn til 795,- ALT inklusiv. Priserne gælder i Marts, april, maj, juni og september.

- Se de bedste tilbud

Seniorcamping har mange fordele

Denne type ferie tilbyder mere end bare en økonomisk fordel; det er en livsstil, der giver seniorer muligheden for at nyde naturens skønhed, finde nye venskaber og opleve en ny måde at holde ferie på.

Seniorcamping er også en fantastisk mulighed for at lære nye ting. Det kan være gennem de forskellige workshops og kurser, der ofte tilbydes på campingpladserne, eller ved at udforske nye områder og kulturelle seværdigheder.

Masser af aktiviteter for børnebørn

En anden skøn facet af seniorcamping er muligheden for at knytte generationer sammen. Dette skyldes det faktum, at mange campingpladser tager højde for de behov, som bedsteforældre har, når de har deres børnebørn med på ferie.
Med et væld af familievenlige aktiviteter, herunder skattejagter, naturvandringer, historiefortælling ved bålet og meget mere, bliver seniorcamping en sand fornøjelse for både de unge og de mere erfarne campister.

.. Og for de voksne

Mange campingpladser tilbyder en bred vifte af fællesaktiviteter, der er skræddersyet til voksne og seniorer. Det kan være alt fra fælles madlavning, vandreture, spil, håndværk til motion i morgensolen.

Seniorcamping handler også om friheden til at leve livet i dit eget tempo. Uden de tidspress og begrænsninger, der kan være forbundet med andre ferieformer, kan seniorer på campingferie virkelig slappe af, nyde deres omgivelser og føle sig fornyede og genopladede.
Kort sagt er seniorcamping en vidunderlig kombination af fællesskab og frihed. Det er en chance for at opleve en ferie i en afslappet og naturskøn setting.