Danmarks bedste campingplads i 2023

André - Den 02/04-2024

Campingpladser ·  2023 endte med at blive et specielt år for Grønninghoved Strand Camping - de blev nemlig kåret som Danmarks bedste campingplads på turistportalen OpdagDanmark.

Og det var ikke hvem som helst, der gav dem den fornemme titel. Den har de helt sikkert fortjent, fordi tusindvis af danske campinggæster har stemt på dem.

Vi har taget en snak med pladsejerne, Lasse og Anna for at finde ud af, hvordan de lykkedes med at opnå titlen som Danmarks bedste campingplads.

Synlige ejere på pladsen
Lasse og Anna beskriver, at kåringen nok skyldes flere ting. De vigtigste områder skyldes et stort stykke arbejde fra holdet af medarbejdere, samt alle vores fantastiske campister på campingpladsen – både fastliggere og turister.

En anden vigtig ting for værtsparret er - opmærksomhed på detaljerne. Her bliver intet overladt til tilfældighederne.

Udover at være opmærksomme på de små ting, så ser ejerne naturligvis også de store linjer.

Det har især været vigtigt for dem at være synlige på pladsen - og ikke mindst engagerede i gæsterne. Og det er noget, der er blevet bemærket af de mange besøgende på pladsen.

Sjove aktiviteter for store og små
Gæsternes feedback understreger også campingpladsens talent for at skabe liv og hyggelige dage for hele familien.

Der arrangeres et væld af arrangementer for både børn og voksne. Det kan være sjove ting som snobrødsbagning, krabbefiskeri, pool party, fodboldturneringer, livemusik, vinsmagning og meget, meget mere.
I den netop overståede påske havde de ikke mindre end 17 forskellige arrangementer på de 5 påskedage.

… så der er i hvert fald ingen gæster på pladsen, som skal kunne klage over, at der ikke var noget at lave.

Udover de skiftende aktiviteter, er der blandt andet blevet bygget en ny legeplads for de mindste. Her kan børn fra 0 til 6 år lege i ro og mag fra de (til tider) lidt vildere, ældre børn.

Campingpladsen byggede i 2023 endvidere en helt ny multibane med kunstgræs, hvor der er kridtet op til boldspil i timevis og diverse arrangementer. F.eks. kommer fodbold-tryllekunstneren ”BRIZZE” forbi til sommer ifm. EM i fodbold.

.. Og hvis solen bliver lidt for kraftig, så kan både børn og voksne blive kølet ned i den store pool.

De kan også besøge det helt nye orangeri og udendørs opvaskeområde, som stod klar til sæsonåbningen 2024.
Her er der et stort køkken og siddepladser, samt mulighed for at større grupper på campingpladsen (op til 40-50 personer) kan leje orangeriet til eksempelvis en fælles morgenmad eller grill-aften.

Overnatningsmuligheder for enhver smag
I 2022- 2023 udvidede Grønninghoved med 9 nye luksushytter (Strandvejs- og Lillebæltshytter), som giver mulighed for lidt ekstra luksus på ferien. Hvis du kan nøjes med mindre, kan du dog stadig vælge de lidt mindre hytter (type 1 og 2).

Hvis du vil opleve stemningen på Danmarks bedste campingplads, kan du booke en af hytterne, men du kan også bo på én af de mere end 300 pladser i enten; Campingvogn, telt, camplet eller autocamper.

Naturskøn placering og nem adgang til oplevelser
Grønninghoved Strand Camping ligger idyllisk i en tidligere frugtplantage. Ikke nok med, at der er smukt - pladsen ligger lige ved den børnevenlige strand ved Lillebælt og ved foden af Skamlingsbanken.

Når du vil have lidt andre oplevelser, kan du lynhurtigt komme til Fyn og Sønderjylland, så der er rig mulighed for at opleve seværdigheder uden at skulle på en dagsrejse.

Er du interesseret i at læse mere om Danmarks bedste campingplads i 2023? Besøg deres hjemmeside her.