Top 10: Danmarks bedste campingpladser

André - Den 25/04-2024

Campingpladser ·  Har du lyst til at besøge den bedste campingplads i Danmark? Så har vi lavet en stor oversigt til dig, hvor du kan blive klogere på, hvor du skal tage hen.

Vi har tjekket anmeldelser, som er indsamlet af Google. En campingplads skal være anmeldt af mere end 200 personer for at indgå i vores top 10.

Mange pladser har fået 4.5 stjerner, hvilket er godt nok til en 10. plads. Her brugte vi en anden platform med anmeldelser som “tiebreaker”.

OBS: Anmeldelser kan have ændret sig.

#1 Hillerød Camping (4,7 stjerner) - Sjællands bedste campingplads

Hillerød Camping beskriver sig selv som en “grøn oase med central beliggenhed”. Her får du by-camping, når det er allerbedst. Og det er gæsterne enige i. De kvitterer i hvert fald med hele 4,7 ud af 5 mulige stjerner. Anmelderne roser især den personlige service, fællesområderne og den gode rengøring.

En glad besøgende skriver: “Jeg giver aldrig 5 stjerner! [...] men her er jeg bare nødt til det. Det er hyggeligt, der er fantastiske terrasser, og der er store smil fra personalet”.

- Læs mere om pladsen

#2 Sandskaer Strandcamping (4,7 stjerner)

På en førsteplads som Danmarks bedste campingplads kommer Sandskaer Strandcamping. Her kan du campere lige ud til Lillebælt og nyde den smukke udsigt. Pladsen er blevet anmeldt af mere end 700 gæster - og de roser særligt beliggenheden, betjeningen og faciliteterne.

En glad besøgende skriver: “Fantastisk plads, skønt beliggende. Flotte og rene faciliteter og det sødeste personale hvor man virkelig føler sig velkommen”.

- Læs mere om pladsen

#3 First Camp Råbjerg Mile (4,6 stjerner)

Nu er vi nået til de pladser, som har fået 4,6 ud af 5 stjerner. Og den første er First Camp Råbjerg Mile i Skagen. Du kan bruge pladsen som base, hvis du vil udforske den enestående natur i Skagen Odde og ved Råbjerg Mile..

En glad besøgende skriver: “Helt igennem et fantastisk sted, især når man har børn med”.

- Læs mere om pladsen

#4 Guldborg Camping & Hytter (4,6 stjerner)

På Guldborg Camping & Hytter kan du opleve en idyllisk, moderne og rolig campingplads, hvor der er masser at opleve - både på pladsen og i nærområdet. Campingpladsen er blevet anmeldt af mere end 450 gæster.

En glad besøgende skriver: “Fantastisk hyggeligt og flot natur. Og så er der kommet clever ladestander. Rent og sted. Kan varmt anbefales”.

- Læs mere om pladsen

#5 Skiveren Camping (4,6 stjerner)

Skiveren Camping er blevet anmeldt af mere end 1.100 gæster - de roser særligt pladsen for den fine minigolfbane, de sjove aktiviteter og den gode service. På pladsen kan du også få en dukkert i poolen, eller du kan gå en tur til Vesterhavet.

En glad besøgende skriver: “Jeg har aldrig været på en campingplads, hvor der har været så rent og pænt over det hele”.

- Læs mere om pladsen

#6 Hvidbjerg Strand Camping (4,6 stjerner)

På Hvidbjerg Strand Camping kan hele familien nyde en sjov campingferie med fri adgang til legeland, badeland og trampolincenter. Her kan I tage egen vogn med eller overnatte i en hytte eller på strandhotellet.

En glad besøgende skriver: “Hyggelig campingplads med masser af aktiviteter til børn. Flotte og meget rene faciliteter. Der er gode restauranter og mulighed for at bare slappe af”.

- Læs mere om pladsen

#7 Nordstrand Camping (4,5 stjerner)

På Nordstrand Camping kan børnene have det sjovt i legelandet, I kan tage en tur på stranden, eller I kan prøve at banke hinanden i minigolf. Der er noget for enhver. Og det er gæsterne glade for. Derfor er Nordstrand Camping vurderet til at være en af de bedste campingpladser i Danmark af mere end 600 anmeldere.

En glad besøgende skriver: “Kæmpe ja tak til denne plads [...] Fine køkken og toiletforhold. Endda ladestander til hybridbilen. Ikke larm fra vejen og meget sødt værtspar”.

- Læs mere om pladsen

#8 Sandager Næs Camping (4,5 stjerner) - Fyns bedste campingplads

Sandager Næs Camping er den bedste campingplads på Fyn, hvis man kigger på gæsternes anmeldelser. Campingpladsen er blevet anmeldt af mere end 500 personer, som særligt lægger vægt på beliggenheden ved vandet, den lækre pool og børnevenligheden.

En glad besøgende skriver: “Sandager Næs Camping giver dig det allerbedste til campingferien. Dejlig hyggelig lille plads med perfekt lokation ved vandet”.

- Læs mere om pladsen

#9 A35 Sindal Camping & Kanoudlejning (4,5 stjerner)

Sindal Camping er en campingplads med liv og glade dage. Her er der masser af aktiviteter for både børn og voksne. Og så er det en af de mest populære pladser i Nordjylland.

En glad besøgende skriver: “Så har vi igen været på Sindal Camping [...] Altid pænt og rent overalt [...] Værtsparret Dorte og Ole er fantastisk arbejdsomme og hjælpsomme, det hele krydret med god jysk lune og humor”

- Læs mere om pladsen

#10 Mariager Camping (4,5 stjerner)

Så er vi nået til den sidste plads på vores top 10 over de bedste campingpladser i Danmark. Her finder vi Mariager Camping, som har fået 4,5 stjerner fra mere end 500 personer. På Pladsen kan man blandt andet prøve glamping i de unikke “fjordbobler”.

En glad besøgende skriver: “Service på campingpladsen har været i top. Servicebygningerne er flotte og meget rene. Vejret var ikke i top, men oplevelsen var perfekt.”

- Læs mere om pladsen

Andre pladser med 4,5 stjerner, som var tæt på at indgå i vores top 10:
- Grønhøj Strand Camping
- Grønninghoved Strand Camping
- Lærkelunden Camping
- Svalereden Camping & Hytteby
- Vikær Strand Camping