Campingpladser med wellness: Her er 5 forslag

André - Den 24/04-2024

Campingpladser ·  Vil du gerne have lidt ekstra luksus og afslapning på din næste campingferie? Så kan du få det ved at vælge en campingplads med wellness og spa.

Nyd en aktiv ferie i Danmark, hvor du er tæt på naturen og samtidig kan komme helt ned i gear. Det er intet mindre end den perfekte kombination.

Her kan du få en ekstra afslappende campingferie

Vores kriterier for pladserne er, at de som minimum tilbyder både spabad og sauna i rolige omgivelser. Herudover er der på nogle af de valgte pladser muligheder for wellness-behandlinger.

#1 Feddet Strand Camping
På Feddet Strand Camping kan du virkeligt få en luksus-ferie med: Panorama-sauna, opvarmet spa (udendørs), solområde, pool, massage og voksenafdeling.

Læs mere om wellness på Feddet Strand Camping.

#2 Feriepark Langeland Emmerbølle Strand Camping
Hos Emmerbølle Strand Camping kan du slappe af i “Wellness-oasen”. Her kan du se solnedgangen over vandet, imens du sidder i det varme vildmarksbad og nyder et glas vin.

Læs mere om wellness på Emmerbølle Strand Camping.

#3 First Camp Klim Strand
I wellness-afdelingen på First Camp Klim Strand kan du nyde de beroligende omgivelser på din ferie. Du kan komme helt ned i gear i saunaen, dampbadet, spabadet eller karbadet.

Læs mere om wellness på First Camp Klim Strand.

#4 Henne Strand Camping & Resort
Henne Strand Camping & Resort tilbyder forskellige massage- og wellness behandlinger, så du kan få en rigtig afslappende ferie. Vælg mellem flere typer massage, sauna, spa og koldtvandsbrusere.

Læs mere om wellness på Henne Strand Camping & Resort.

#5 Skiveren Camping
Hvis fitness er en form for wellness for dig, så kan du besøge Skiveren Camping, hvor du både kan slappe af og være aktiv. Her er der et moderne fitnesscenter og et wellnesscenter med mulighed for spabad, dampbad, sauna og behandlinger.

Læs mere om wellness på Skiveren Camping.

Hvilke wellness-oplevelser kan du få på campingpladser?

Her er nogle af de wellness-behandlinger, du kan opleve:
- Spabad
- Sauna
- Dampbad
- Karbad
- Massage
- Koldtvandsbrus
- Vildmarksbad
- Solområde
- Fitness

Hvorfor bør du vælge en campingplads med wellness?

Camping kombineret med wellness-tilbud som spa, sauna eller massagebehandlinger kan sørge for, at du kobler af på din ferie. Naturens rolige omgivelser hjælper med at nedsætte stressniveauet, mens wellness-aktiviteterne fysisk hjælper kroppen med at slappe af og genoprette energi.

Når du vælger en campingplads med wellness, vil du opleve en ret luksuriøs ferie sammenlignet med traditionel camping. Det kan også være et godt kompromis for familier eller grupper, hvor nogle ønsker mere traditionel camping, mens andre søger mere komfort og afslapning.

Læs også:
- Campingpladser med pool.
- Campingpladser med badeland.