Campingpladser med badeland

campingland.dk - Den 15/03-2023

På tur ·  Skal familien have lidt ekstra underholdning på ferien? Vi har lavet en stor oversigt over campingpladser med badeland.

Flere campingpladser i Danmark har badeland. Her kan både børn og voksne slå sig løs og have det sjovt med rutsjebaner, vandkanoner, spabade/boblebade og meget andet.

Vi har lavet to oversigter - camping med indendørs badeland og camping med udendørs badeland.

Camping med indendørs badeland

Her har vi samlet mere end 10 mulighed for camping med indendørs badeland. Pladserne fordeler sig over hele landet, så der er gode muligheder for camping med badeland, ligegyldigt hvor du drømmer om at campere.

Camping med badeland på Fyn:

> First Camp Hasmark Strand
> First Camp Bøsøre Strand
> First Camp Bogense City

Camping med badeland i Nordjylland:

> First Camp Råbjerg Mile
> Nordstrand Camping
> First Camp Klim Strand

Camping med badeland i Østjylland:

> Horsens City Camping
> Holmens Camping

Camping med badeland i Vestjylland:

> Dancamps Nordsø

Camping med badeland i Sønderjylland:

> Gammelbro Camping
> Lærkelunden Camping

Camping med badeland på Sjælland:

> Boeslunde Camping
> Feddet Strand Resort

Camping med udendørs badeland (opvarmet)

Her har vi samlet campingpladser med udendørs badeland. De adskiller sig fra
campingpladser med pool ved at have flere bassiner, rutsjebaner og andre vandaktiviteter. Herudover inkluderer listen kun campingpladser med opvarmede pools.

Camping med udendørs badeland i Sydøstjylland:

> Stensager Strand Camping
Stensager Camping ved Bjert byder på et dejligt udendørs badeland med tre rutsjebaner, hvor den længste er 48 meter. Badelandet er opvarmet, og gæster kan bruge det gratis mellem maj til september.

Camping med udendørs badeland på Fyn:

> Sandager Næs Camping
På Sandsager Næs Camping er der sjove og afslappende muligheder for hele familien. I badelandet finder I forskelligt legetøj, rutsjebaner og flere bassiner. Den opvarmede pool er minimum 28 grader - og spabadet er 37 grader.

> First Camp Skovlund Lillebælt
Hvis du vil på camping med udendørs badeland, så er Skovlund Lillebælt et oplagt valg. Badelandet er lavet med separate småbørns-afsnit, hvor der er dybder på helt ned til 35 centimeter. Til ældre børn og voksne er der en vild surf-hill og en 40 m lang rutsjebane.

Camping med udendørs badeland i Vestjylland:

> Nymindegab Familie Camping
Hvad siger du til en 4-sporet, 22 meter lang vandrutsjebane, hvor du kan komme op på hele 50 km/t? Det udendørs badeland har separat børnepool, spa, modstrømskanal og vandvulkan. Badelandet er opvarmet til 27 grader fra den 30. april til den 8. september.

Camping med udendørs badeland i Nordjylland:

> Hals Strand Camping
Ved Hals Strand Camping kan hele familien nyde camping med udendørs badeland. I deres opvarmede badeland finder du tre opvarmede bassiner, solterrasse med liggestole og en stor surf hill vandrutsjebane. Herudover er der mulighed for voksenssvømning mellem 9 og 10 hver morgen.

> Aabo Camping
Vores sidste bud på camping med badeland finder vi i det nordjyske. Hos Aabo Camping er der et 1.200 kvadratmeter vandland, hvor hele familien kan have det sjovt og slappe af. I badelandet er der plads til både store og små - og de actionhungrende kan prøve kræfter med en store vandrutchebane på hele 66 meter.

Fordele ved campingpladser med badeland

Der er mange fordele ved at vælge en campingplads med badeland i Danmark. Her er 5 af dem:

  • Svømning og afkøling: Især udendørs badelande er perfekte til at køle af på en varm sommerdag. Det er også en fantastisk mulighed for at svømme og træne, eller bare have det sjovt med familie og venner i vandet.
  • Aktiviteter for børn: Camping med badeland har sjove aktiviteter for børn, såsom vandrutsjebaner, legepladser i vandet og andre sjove aktiviteter. Dette kan hjælpe med at holde børnene underholdt og aktive under hele ferien.
  • Afslapning for voksne: Badelandet er også et fantastisk sted at slappe af og tage en dukkert. De har ofte områder med liggestole og parasoller, hvor voksne kan slappe af og nyde deres ferie.
  • Mulighed for vandaktiviteter: Udover at svømme kan vandlandet også være en god base for andre vandaktiviteter, såsom vandpolo, vandvolleyball og andre sjove spil. Dette kan hjælpe med at holde ferien aktiv og underholdende for hele familien.
  • Socialt samvær: Vandlandet er et fantastisk sted at møde andre familier og skaffe legeaftaler for børnene.

Se også den store oversigt med campingpladser med pool her.