Campingpladser med badeland (oversigt)

campingland.dk - Den 15/03-2023

På tur ·  Skal familien have lidt ekstra underholdning på ferien? Vi har lavet en stor oversigt over campingpladser med badeland.

Flere campingpladser i Danmark har badeland. Her kan både børn og voksne slå sig løs og have det sjovt med rutsjebaner, vandkanoner, spabade/boblebade og meget andet.

Vi har lavet to oversigter - camping med indendørs badeland og camping med udendørs badeland.

Camping med indendørs badeland

Her har vi samlet mere end 10 campingpladser med indendørs badeland. De fordeler sig over hele landet, så der er gode muligheder for camping med badeland, ligegyldigt hvor du drømmer om at tage hen.

Camping med badeland på Fyn:

> First Camp Hasmark Strand
> First Camp Bøsøre Strand
> First Camp Bogense City
> First Camp Bøjden Strand

Camping med badeland i Nordjylland:

> First Camp Råbjerg Mile
> Nordstrand Camping
> First Camp Klim Strand

Camping med badeland i Østjylland:

> Horsens City Camping
> Holmens Camping
> First Camp Ajstrup Strand

Camping med badeland i Vestjylland:

> Dancamps Nordsø
> Limfjords Camping og Vandland
> Thyborøn Camping og Hytteby
> Hvidbjerg Strand Superior Camping & Resort

Camping med badeland i Sønderjylland:

> Gammelbro Camping
> Lærkelunden Camping

Camping med badeland på Sjælland:

> Boeslunde Camping
> Feddet Strand Resort
> First Camp Holbæk Fjord

Camping med udendørs badeland (opvarmet)

Her har vi samlet campingpladser med udendørs badeland. De adskiller sig fra
campingpladser med pool ved at have flere bassiner, rutsjebaner og andre vandaktiviteter. Herudover inkluderer listen kun campingpladser med opvarmede pools.

Camping med udendørs badeland i Sydøstjylland:

> Grønninghoved Strand Camping
Poolområdet består af flere opvarmede pools og solterrasser. Der er indendørs og udendørs brusere og toiletter i poolområdet. Opvarmet pools til cirka 25 grader via 3 store varmepumper. Derudover er der et stort bassin og surfing hill rutsjebane til de større børn og voksne. Poolområdet er gratis at benytte for pladsen gæster.

> Stensager Strand Camping
Stensager Camping ved Bjert byder på et dejligt udendørs badeland med tre rutsjebaner, hvor den længste er 48 meter. Badelandet er opvarmet, og gæster kan bruge det gratis mellem maj til september.

Camping med udendørs badeland på Fyn:

> Sandager Næs Camping
På Sandsager Næs Camping er der sjove og afslappende muligheder for hele familien. I badelandet finder I forskelligt legetøj, rutsjebaner og flere bassiner. Den opvarmede pool er minimum 28 grader - og spabadet er 37 grader.

> Feriepark Langeland Emmerbølle
Badelandet består af 2 børnepools med forskellig vanddybde og lille rutchebane, samt en kæmpe stor pool.

> Feriepark Langeland Ristinge
Campingpladsen har egen swimmingpool, hvor der er fri og ubegrænset adgang for alle overnattende gæster. Der er børnepool til de mindste, rutchebane og en stor pool med forskellig højdeniveau. Poolen er opvarmet via solpaneler.

> First Camp Skovlund Lillebælt
Hvis du vil på camping med udendørs badeland, så er Skovlund Lillebælt et oplagt valg. Badelandet er lavet med separate småbørns-afsnit, hvor der er dybder på helt ned til 35 centimeter. Til ældre børn og voksne er der en vild surf-hill og en 40 m lang rutsjebane.

> First Camp Bøsøre Strand
Her finder du et stort udendørs badeland, med flere forskellige typer af rutschebaner.

> First Camp Bøjden Strand
Her finder du et udendørs badeland, med en større rutschebane, poolen er inddelt i 2 niveauer.

> First Camp Hasmark Strand
Er en af de få campingpladser, der både har indendørs og udendørs badeland. Der er rutsjebaner i flere størrelser og forskellige vanddybder på hhv. 30 cm, 70 cm og 127 cm.

Camping med udendørs badeland i Vestjylland:

> Hanstholm Camping
I badelandet finder du bl.a. fire opvarmede bassiner, vandrutsjebane, poolbar og en en surfinghill på 35 meter.

Camping med udendørs badeland i Østjylland:

> Vestbirk Camping
Her finder du bl.a. to rutschebaner, hvor af den ene 38 meter lang. Derudover har poolen flere dybder og et seperat børnebassin.

Camping med udendørs badeland i Nordjylland:

> Hals Strand Camping
Ved Hals Strand Camping kan hele familien nyde camping med udendørs badeland. I deres opvarmede badeland finder du tre opvarmede bassiner, solterrasse med liggestole og en stor surf hill vandrutsjebane. Herudover er der mulighed for voksenssvømning mellem 9 og 10 hver morgen.

> Aabo Camping
Vores sidste bud på camping med badeland finder vi i det nordjyske. Hos Aabo Camping er der et 1.200 kvadratmeter vandland, hvor hele familien kan have det sjovt og slappe af. I badelandet er der plads til både store og små - og de actionhungrende kan prøve kræfter med en store vandrutchebane på hele 66 meter.

> Nibe Camping
Badelandet på pladsen her består af 3 bassiner. Et børnebassin, et stort bassin med lille vandrutchebane, samt et bassin med dobbelt vandrutchebane samt et dejligt poolområde hvor der er liggestole.

Fordele ved campingpladser med badeland

Der er mange fordele ved at vælge en campingplads med badeland i Danmark. Her er 5 af dem:

  • Svømning og afkøling: Især udendørs badelande er perfekte til at køle af på en varm sommerdag. Det er også en fantastisk mulighed for at svømme og træne, eller bare have det sjovt med familie og venner i vandet.
  • Aktiviteter for børn: Camping med badeland har sjove aktiviteter for børn, såsom vandrutsjebaner, legepladser i vandet og andre sjove aktiviteter. Dette kan hjælpe med at holde børnene underholdt og aktive under hele ferien.
  • Afslapning for voksne: Badelandet er også et fantastisk sted at slappe af og tage en dukkert. De har ofte områder med liggestole og parasoller, hvor voksne kan slappe af og nyde deres ferie.
  • Mulighed for vandaktiviteter: Udover at svømme kan vandlandet også være en god base for andre vandaktiviteter, såsom vandpolo, vandvolleyball og andre sjove spil. Dette kan hjælpe med at holde ferien aktiv og underholdende for hele familien.
  • Socialt samvær: Vandlandet er et fantastisk sted at møde andre familier og skaffe legeaftaler for børnene.

Læs også:
- Campingpladser med pool
- Campingpladser med legeland