Bedsteforældre-camping: Her er 10 gode tilbud på camping med børnebørn

André - Den 23/04-2024

Camping ·  Camping er en fantastisk mulighed for dig, som vil tilbringe kvalitetstid med børnebørnene, hvor I kan opleve naturen, prøve nye aktiviteter og skabe dejlige minder.

Mange campingpladser tilbyder særlige pakker og tilbud til bedsteforældre, der ønsker at tage deres børnebørn med på eventyr.

10 campingpladser med gode tilbud

Herunder kan du læse om de pladser, hvor vi har fundet specifikke tilbud på camping for bedsteforældre og børnebørn.

Bryrup Camping
Bryrup Camping tilbyder særlige aktiviteter og faciliteter, der er skræddersyet til familier med børnebørn. Ungerne kan blive sluppet fri i det opvarmede vandland og I kan have mange gode oplevelser i naturen.

Hos Bryrup Camping kan I tage alle børnebørnene med i enten fire eller syv dage.

- Find tilbud her

Svalereden Camping
Her kan bedste forældre tager børnebørnene med i ugerne 27 og 28 til en skarp uge pris. Pladsen er beliggende i Nordjylland lige ud til havet.

- Find tilbud her

Hjarbæk Fjord Camping
Hjarbæk Fjord Camping har specielle tilbud til bedsteforældre, der inkluderer rabatter på ophold og særlige aktiviteter for børn. Her kan børnene blive underholdt på den store legeplads eller i spillerummet.

- Find tilbud her

Hygge Strand Camping
Hygge Strand Camping fokuserer på hyggelige rammer og har faciliteter, der gør det nemt og sjovt for bedsteforældre at have børnebørnene med. Her kan du vælge mellem fire eller syv dage.

- Find tilbud her

Limfjords Camping
Limfjords Camping tilbyder en smart pakke med en masse aktiviteter inkluderet - herunder blandt andet vandland, minigolf og petanque. Tilbuddet gælder for fire dage, men flere dage kan tilkøbes.

- Find tilbud her

Sandskær Camping
Hos Sandskær Camping kan du finde særlige pakker til bedsteforældre, der ønsker at tilbringe tid med deres børnebørn i naturskønne omgivelser. På Sandskær Camping er børnebørn gratis i udvalgte uger.

- Find tilbud her

Skiveren Camping
Hos Skiveren Camping finder du skræddersyede tilbud til bedsteforældre, inklusive aktiviteter, der kan nydes af hele familien. Tilbuddet inkluderer blandt andet gratis adgang til pool og en runde minigolf.

- Find tilbud her

Terrassen Camping
Tilbyder seniorpakker med rabatter og særlige arrangementer for bedsteforældre og børnebørn. Tilbuddet er for syv dage og gælder kun i udvalgte uger.

- Find tilbud her

Vedersø Strand Camping
Tilbyder i den tidlige sommer. Tilbuddet er en skarp pris pr. overnatning i perioden d. 24. maj - 16 juni.

- Find tilbud her

Vestbirk Camping
Her kan bedste forældre tager børnebørnene med i ugerne 27 og 32 til en skarp uge pris. Pladsen har en udvidet aktivitetsplan idisse uger, samt en velkomstpose til alle børnebørn under 12 år. Pladsen er beliggende i Østjylland og har eget badeland.

- Find tilbud her

Kattegat Strand Camping
Her kan bedsteforældre tager op til 3 børnebørn med i ugerne 26, 27 og 32 til en skarp uge pris.

- Find tilbud her

Fordelene ved at tage børnebørn med på camping

At tage på camping med børnebørnene er ikke bare sjovt; det er også en måde at styrke båndene på tværs af generationer.

Det giver børnene mulighed for at lære fra deres bedsteforældre og få nye perspektiver. Samtidig giver det bedsteforældrene en chance for at være aktive, forblive unge til sindet og dele deres livserfaringer.

Camping åbner op for en verden af nye aktiviteter, fra vandreture og fiskeri til leg i poolen og dasen i solen - og med de specifikke tilbud kan hele familien komme på ferie til en god pris.

Læs også:
Tilbud på seniorcamping