Årets danske campingpladser 2023

Campingland.dk - Den 21/03-2023

Camping ·  12 prestigefyldte priser skulle uddeles, da DCU, Dansk Camping Union, fredag aften 24. februar afholdt Danish Camping Award i MCH Messecenter Herning. Prisuddelingen fandt sted i kølvandet på førstedagen af Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, der fortsatte weekenden over.

12 prestigefyldte priser skulle uddeles, da DCU, Dansk Camping Union, fredag aften 24. februar afholdt Danish Camping Award i MCH Messecenter Herning. Prisuddelingen fandt sted i kølvandet på førstedagen af Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, der fortsatte weekenden over.

Trofæerne var stillet frem på scenen, og en musiker fremførte hits som underlægningsmusik, da campingbranchen fredag aften stimlede sammen i Auditoriet i MCH Messecenter Herning. Kulinariske lækkerier var anrettet på langborde midt i salen, øl, vand og vin var skænket i glassene, og der var fuldt hus med 250 spændte gæster inde.

En summende, forventningsfuld snak bredte sig i det varmt oplyste lokale, og da klokken slog 18, indfandt direktør i Camping Outdoor Danmark Frederik Lund sig på scenen. Han konstaterede, at Danish Camping Award fejrer det ypperste inden for camping, og at prisuddelingen er blevet et event, som alle i branchen ser frem til.

- Vi er her i aften for at gøre noget helt specielt - vi er her for at fejre alle de personer og virksomheder, der gør noget ekstra for branchen, og som leverer et rigtig stort og uvurderligt stykke arbejde hver eneste dag for at fremme camping som ferieform til glæde for alle gæsterne, lød det fra Frederik Lund.

Derefter blev scenen overladt til aftenens to værter, DCU's landsformand Anne-Vibeke Isaksen og bestyrelsesformand i Camping Outdoor Danmark Jacob Christian Nielsen, der herfra guidede publikum igennem prisuddelingen på både informativ og underholdende vis.

I alt 12 priser blev uddelt - heriblandt en ny innovationspris for både vogne og pladser, der gik til henholdsvis Knaus Azur 500 FU og Henne Strand Camping & Resort. Campingprisen gik til greve Michael Ahlefeldt fra Egeskov Slot for at bygge Europas første Camping Outdoor Museum i tæt samarbejde med Dansk Camping Union.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2023, og mange af Danish Camping Award-vinderne kan mødes og opleves på messen weekenden over.

Vinderne af Danish Camping Award 2023


Årets danske campingplads - bynær

Vinderen er:
- CampOne Holbæk Fjord

De øvrige finalister var:
- Mariager Camping & Hytter
- Hillerød Camping
- Bogense Kyst Camping
- Grenå Strand Camping

Årets danske campingplads - outdoor

Vinderen er:
- Camp Møns Klint

De øvrige finalister var:
- DCU-Camping Lyngvig Strand
- Bryrup Camping
- Silkeborg Sø Strand
- First Camp Råbjerg Mile

Årets danske campingplads - familie

Vinderen er:
- Ribe Camping

De øvrige finalister var:
- Feddet Strand Resort
- Gammelbro Camping
- Hvidbjerg Strand Feriepark
- Henne Strand Camping og Resort

Vinder af Innovationsprisen Pladser:
- Henne Strand Camping & Resort