DANCAMPS Nordsø

DANCAMPS Nordsø ligger midt i den barske og smukke natur ved vestkysten, kun få kilometer fra byen Hvide Sande. Der indendørs badeland med rutchebane og andet sjov.
På campingpladsen kan du høre Vesterhavets brusen, da det kun er klitrækken, der adskiller campingpladsen fra Vesterhavet. På toppen af klitten har du en fantastisk udsigt til Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den
anden side.

Vesterhavet ? Wellness lige over klitten
Om du besøger Vesterhavet en varm sommerdag, iført badetøj med spand og badebold i den ene hånd og en is i den anden, eller du går en tur langs stranden en blæsende oktoberdag med huen godt trukket over ørene, lige smukt er det. En tur i den barske terapeutiske natur giver fornyet energi og en dejlig ro. Mærk blæsten og saltvandet i ansigtet – det er sundt for krop og sjæl.

På hele campingpladsen ved DANCAMPS Nordsø kan du høre Vesterhavet og bølgernes brusen - du bor nemlig helt tæt på.

Stranden
På sandstranden kan du nyde en skøn badeferie. Hop i badetøjet og ud i bølgerne. ”Danmarks bedste strand” ved Hvide Sande, som blev kåret i 2010 ligger kun få km fra campingpladsens strand og er lige så lækker, med kilome- tervis af hvid sandstrand. Badestranden ved Hvide Sande er meget populær og har livredder i sommerperioden. Den er desuden barnevogn og kørestolsvenlig.

Sjovt indendørs badeland
Dejligt indendørs badeland der uanset vejr og vind byder på herlige timer. Er du til badeland og sjov, finder du den popu- lære rutsjebane, der snor sig ud ad badelandet og ind igen samt et børnebassin på 29 grader og et morskabsbassin

Faciliteter
Hos DANCAMPS Nordsø finder du en række gode og funktionelle campingfaciliteter i de to servicebygninger. Udover toilet- og badefaciliteter finder du familiebaderum, udlejningsbaderum, camping køkkener, børnepuslerum, hundebad og fiskerenserum. Derudover byder pladsen på masser af alternative overnatningsmuligheder, alt lige fra mindre 4 personers hytter til store mobilehomes med plads til 7 personer.

Kommer du med campingvogn, er der forskellige muligheder (Standard-, komfort- og panoramapladser), men fælles for dem alle er, at de 100 m² store.

Placering
Pladsen er et perfekt udgangspunkt for halv- og heldags- ture, eksempelvis ligger vi ikke langt fra LEGOLAND, Ribe Vikingecenter, Bork Vikingehavn, Vadehavscentret, Fiskeri- og søfartsmuseet, West Wind (surfer-skole), Blåvand bunker museum mv.

Vi garanterer at du ikke kommer til at kede dig uanset alder!
DANCAMPS – Camping med et smil

Find os

DANCAMPS Nordsø er klassificeret til:
      

Adresse:
Tingodden 3, Årgab
6960 Hvide Sande


Du kan kontakte os på:
Telefon: 75521482
E-mail: info@dancamps.dk

Læs mere om DANCAMPS Nordsø

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen