Gammelbro Camping

Gammelbro Camping er en rolig og attraktiv campingplads. Vi har aktiviteter for både små og store, og beliggenheden helt ud til Lillebælt giver et væld af muligheder.

Gammelbro Camping ligger ved Årøsund, helt ud til Lillebælt. Naturen er skøn hos os året rundt.
Når man kigger ud over vandet ser man Årø med fyrtårnet som kendemærke, Øen er en udflugt værd, og byder på oplevelser lige fra cafe til en lokal vinbonde

På Gammelbro Camping slapper I af og oplever den ægte feriestemning.

Når i kommer på plads og får pakket ud, og får jer placeret i solen med en god bog - ja så spreder hyggen sig - og sammen med denne ved vi at I får en god ferie.

Herlige ferieoplevelser i vente
Pladsen har dejlige grønne og åbne områder, udsigten ud over vandet ved den skønne strand fuldender de mange forskellige ruter man kan vælge imellem, hvis man har lyst til en kort eller lang travetur. Pladsen byder på flere gode legepladser og aktiviteter for både børn og voksne, ude såvel som inde. En fin butik, med et pænt sortiment og et stort cafeteria er med til at gøre hverdagen nem og bekvem. Lokalområdet med havnen, badehotellet, fiskehuset og færgen til Årø er også værd at spendere nogle timer på

På Gammelbro Camping er der aktiviteter for børn i alle aldre. Vi har bl.a. en stor legeplads med hoppepuder, trampoliner, mooncars, legetårn, fodbold- og volleybane. På legepladsen er der desuden en legehal med airhockey, bordtennis, en lille klatrevæg og et legehjørne for de mindste.

Vandland: Det opvarmede indendørs vandland er et slaraffenland for vandhunde.
Når vejret er til det åbner vi gerne op, så solen og varmen kommer ind i vandlandet - men når det er koldt udenfor, skal vores gæster ikke snydes for at komme en tur i bølgerne.

På Gammelbro Camping har vi både små og og større hytter til udlejning. Hytterne har fra 4–7 sengepladser, og varierer fra 14 til 28 m2. De er alle udstyret med elvarme, køleskab, 2 kogeplader, kaffemaskine, kogekande, 5 liter varmvandsbeholder, kogegrej og service til 6–7 personer.

Gå en virtuel rundtur på pladsen her.

Find os

Gammelbro Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Gammelbrovej 70
6100 Haderslev


Du kan kontakte os på:
Telefon: 74584170
E-mail: info@gammelbro.dk

Læs mere om pladsen her:
https://gammelbro.dk/

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen