First Camp Bøsøre Strand

5-stjernet camping på sydfyn. Eget indendørs trope-badeland og udendørs vandland.

Campingpladsen er beliggende i den flotte fynske natur - med udsigt over Storebælt fra stranden. Derudover er der på campingpladsen en særdeles god restaurant samt masser af legepladser til børnene.

Det tropiske badeland har alt, så ønsker du at være sikker på, at dit badevand er 28 grader varmt, eller vil du gerne sidde i saunaen med udsigt ud over Langeland, Vresen eller Storebælt, er Bøsøre Strand Feriepark lige noget for dig!

Du skal vælge First Camp Bøsøre Strand, hvis du er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn. Udover vores skønne badelande finder du også vores rosenhave med udendørsspil som fx minigolf, fodboldgolf, mooncars og flere legepladser. Vi favner bredt og gør det med maner! :)

Har du ikke egen campingvogn, så fortvivl ej, vi har 5 forskellige hyttetyper, hvor de største har plads op til 6 personer. Find dem her >>

MEAL DEAL-pakke: Vi tilbyder MEAL DEAL, et koncept du måske kender fra udlandet. Et koncept der gør at du næsten ikke skal røre en finger under dit ophold hos os. I pakken får du bl.a. en frokost burger menu på eventyrkroen samt en dejlig buffet, hvor drikkevarer er inkluderet, samt meget mere. Læs mere om MEAL DEAL her >>

Find os

First Camp Bøsøre Strand er klassificeret til:
     

Adresse:
Bøsørevej 16
5874 Hesselager


Du kan kontakte os på:
Telefon: 62251145
E-mail: bosore@firstcamp.dk

Læs mere om First Camp Bøsøre Strand

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen