Nexø Camping

Kom og oplev Nexø Camping. Fiskemuligheder som Put-and-Take, kystfiskeri, Kutter fra Nexø – samt naboen til et af de bedste røgerier der findes. En naturskøn campingplads, direkte ud til havet og ligger tæt ved bymidten. Flere busforbindelser til store dele af Bornholm. Billigere færgebilletter kan købes.

Der er mange muligheder for gæsterne på Nexø Camping. Der er bademuligheder i en af Stenbrudssøerne, ved Halleklippen få hundrede meter fra pladsen. Er man til fiskeri er der mulighed for dette ved Put-and-Take søen i nærheden. Ud over den skønne natur som omgiver pladsen, ligger Nexø Camping inden for byzonen. Nexøs gamle Røgeri er nabo til pladsen, og havnen, centrum og forretninger kan nåes indenfor gå-afstand. Der er desuden 4 supermarkeder, og de har åbent alle ugens dage. Mange af Bornholms seværdigheder kan nåes fra pladsen, da der er busforbindelser til stort set hele øen. Nexø Camping er en stille og rolig plads.

Tilbud
Følg med på siden her eller besøg pladsens hjemmeside, via nedenstående link for at se gode tilbud. På hjemmesiden kan også findes gode tilbud på færgerejsen til Bornholm.

Faciliteter
Der er trådløst internet (både TDC hotspot og eget net - begge mod betaling) på campingpladsen, og der er mulighed for cykeludlejning ved bestilling. Til børnene tilbydes en legeplads med sandkasse, kravle stativer, rutschebane, svævebane samt en kæmpe trampolin.
Der kan læses mere om pladsens faciliteter på hjemmesiden (se link nedenfor).

Aktiviteter
Der tilbydes også en del aktiviteter på pladsen, f.eks. Fodboldspil, Petanque, billardgolf, Vikingespil, Dart og bordtennisbord.

Find os

Nexø Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Stenbrudsvej 26
3730 Nexø


Du kan kontakte os på:
Telefon: 23412642
E-mail: nexocamp@mail.dk

Læs mere om pladsen her:
https://www.nexocamping.dk/

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen