Zoologiske haver og forlystelsesparker gør klar til aabning

Campingland.dk - Den 22/04-2020

På tur ·  Rigspolitiet har i deres opdaterede retningslinjer godkendt, at landets zoologiske anlæg igen kan holde åbent.
OBS: Zooligiske haver åbner ikke alligevel

OBS: Zooligiske haver åbner ikke alligevel
Fra 1. maj bliver det igen muligt at opleve de vilde dyr i fire af landets zoologiske haver og dyreparker, når eksempelvis: Aalborg Zoo, Givskud Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København genåbner.

Beslutningen om igen at byde gæster indenfor er truffet efter, at Rigspolitiets retningslinjer er blevet opdateret. Her lyder det blandt andet, at zoologiske haver, safariparker og forlystelsesparker igen må holde åbent, og at det igen er tilladt at besøge dem, så længe sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger overholdes.

Aalborg Zoo, Odense Zoo og Zoologisk Have i København har haft lukket siden 18. marts på baggrund af de anbefalinger, der på daværende tidspunkt kom fra regeringen og sundhedsmyndighederne. Af samme årsag har GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA indtil nu udsat sin sæsonåbning.

"Vi er i de fire zoologiske anlæg allerede nu i fuld gang med at sikre, at alle krav og anbefalinger fra politi og sundhedsmyndigheder bliver overholdt, så man kan få en sikker tur i zoo. Vi vil derudover også løbende være i dialog med myndighederne, så vi tilpasser forholdene, efterhånden som retningslinjerne måtte ændre sig."

"Vi opfordrer samtidig til, at vores gæster også hjælper med at gøre turen i zoo til en god og smittefri oplevelse ved at sikre god håndhygiejne og sørge for at holde afstand til andre. Har man symptomer på COVID-19, beder vi om, at man bliver hjemme."


Fårup Sommerland i Nordjylland regner ligeledes med at datoen for den udskudte sæson åbning d. 21 maj bliver den endelige og at rutschebaner mv igen kan køre.

Til TV2 nord har Rasmus Mortensen, marketingchef i Fårup Sommerland udtalt - "Vi forventer at åbne igen 21. maj. Vi har over en kvart million kvadratmeter udendørsareal, og vi ved godt, hvor udfordringerne er henne,"

"- Der kan godt være nogle enkelte forlystelser og restauranter, hvor vi skal regulere adgangen og sørge for ekstra afstand i køsystemer og i selve forlystelsen. Vi arbejder også på forholdene i omklædningsrummet i Aquaparken," Slutter Rasmus Mortensen til TV2 NORD

> Fik din næste campingplads her