Westfield, møbler til camping og fritid

Campingland.dk - Den 28/05-2014

Udstyr ·  Westfield arbejder fortløbende på at udvikle nye egenskaber for møbler til camping og fritid. Her kan nævnes pladsbesparende og nemme at transportere og sidst men ikke mindst din komfort og tilfredshed.

Westfield tilbyder et stor udvalg af campingstole med en god siddekomfort i høj kvalitet og med gennemtænkte detaljer.

De tre nye stole Paddico PR/SR og Prime med høj ryg er ergonomisk udført med ekstra lændestøtte, hvilket giver en behagelig siddekomfort. Det kraftige aluminiumsstel med metalbeslag, gør stolene sikker at sidde i, og giver samtidig stolene en lang levetid. Westfield tilbyder hele 5 års garanti på disse stole.

Slidstærkt betræk

DuraMesh stoffet på Westfield stolene er tætvævet med en speciel kunststof-belægning. Det specielt fremstillede stof kendetegner sig ved dens meget høje modstandstandsdygtighed og sikrer dermed maksimal styrke og holdbarhed. Eksempelvis er stoffet vaskbar, UV-og vejrbestandig og bevarer farven og intensitet i mange år. Desuden er der ekstra holdbare dobbeltsyninger i ryg og sæde.

Paddico PR og SR modellerne, er begge en ekstra polstret version af Prime stolen. Til alle modeller fås en fodstøtte, som tilbehør. Fodstøtten vil øge komforten ved at omdanne stolen til en hvilestol og dermed udnytte den behagelige stol fuldt ud.

Se udbudet af Westfield møblerne, og find campingmøbler allerede idag.