Udvidelse og mere anerkendelse til HAVsuites ferieboliger

André - Den 27/05-2024

Campingpladser ·  Netop som HAVsuites ferieboliger har udvidet sin kapacitet med 50%, har stedets ejere endnu en gang modtaget Tripadvisors anerkendelsespris: Travelers' Choice.

Der er gang i overnatningerne hos HAVsuites beliggende ved Hølken Strand mellem Aarhus og Horsens. Stedet, der ligger direkte ned til rolige Kattegat med udsigt til Samsø, Tunø og Aarhus Bugt, er så populært til ferie- eller kortere get-away ophold, så ejerne har udvidet med to nye HAVsuites i forlængelse af de bestående ferieboliger.

”Vi er stadig overvældet over den interesse, der fortsat er for at overnatte i vores HAVsuites. I flere perioder hen over året har vi fuldt belagt, så derfor har vi udvidet med to nye ferieboliger. Og det ser fortsat ud til, at efterspørgslen er stor”, siger ejerne, Mette og Carsten Andersen.

Anerkendelse som Travelers’ Choice
Det er ikke bare interessen og efterspørgslen, der er stor. Det er gæsternes tilfredshed også. For anden gang er HAVsuites tildelt Tripadvisors anerkendelsespris: Travelers' Choice. HAVsuites er placeret i kategorien ”Specialiserede overnatningssteder”, og er den bedst anmeldte med en placering som en klar nummer 1. I øvrigt er HAVsuites den eneste i kategorien, der har modtaget en Travelers' Choice.

Mette og Carsten Andersen fortæller, at deres gæster værdsætter luksus. HAVsuites ferieboliger er udstyret med egen udendørs spa, hvorfra udsigten over havet kan nydes sammen med et glas med bobler. Gæsterne har også mulighed for at bestille forskellige former for traktementer – fx tapas, vin og luksuskaffe.

Udvidelse giver plads til hunde
”Vores fornemmelse for gæsternes tilfredshed har hele tiden været god. Det understreges af, at tidligere gæster kommer igen. Flere har besøgt os op til fire gange siden åbningen i 2021”, siger Mette og Carsten Andersen.

I forbindelse med udvidelsen af ferieboliger er det nu også muligt at medbringe hunden på ferie- eller get-away ophold. ”Vi vil gerne tilgodese de gæster, der har lyst til at tage deres hund med. Samtidig sørger vi også for, at nogle ferieboliger holdes ”hunde-frie” af hensyn til dem, der har allergi eller ikke ønsker at være i ferieboliger, som hunde har besøgt”, slutter Mette og Carsten.

Se hytterne og læs mere her