Fjordbobler på Mariager Camping er en succes

Campingland.dk - Den 28/04-2022

Campingpladser ·  Glamping har vundet indpas gennem de seneste år. Flere danskere efterspørger unikke ferier og overnatningsmuligheder tæt på naturen men med samme komfort, som ved et hotelophold. Det får man bl.a. med en overnatning i en fjordboble.

Sidste år introducerede Mariager Camping deres nye glamping koncept - fjordbobler. Det blev en kæmpe succes. Derfor har de udvidet med endnu en fjordboble, så de nu har 3.

”Vi har fået rigtig meget omtale for vores fjordbobler. Og der er allerede flere gæster, som kommer igen. Derfor har vi valgt at købe endnu en boble” fortæller værtsparret Anni og Kenneth fra Mariager Camping.

Fjordboblerne er oprindelig udviklet af NASA til ekspeditioner i rummet.
Men nu står der 3 af slagsen og spejder ud over Mariager Fjord. Fra de store panoramavinduer er der udsigt udover fjorden. Her kan man sidde inde på en regnvejrsdag og nyde udsigten, mens man holder varmen ved biopejsen. Mens man kan nyde en solskinsdag på den tilhørende træterrasse og tage et varmt bad under sin helt egen friluftsbruser. Når mørket falder på kan man ligge i en dejlig blød dobbeltseng og se på stjerne gennem vinduerne i toppen af boblen.

En gæst udtaler: ”Det er så flot udført og det føles på ingen måde som at sove i telt. Der er kælet for detaljerne og der er en dejlig ro, da det ligger væk fra alle campingpladserne.”

Når gæsterne booker en overnatning i en fjordboble får de samme komfort som på et hotel med bl.a. en blød dobbeltseng, minibar, køleskab og lækre møbler. Fjordboblerne er navngivet Fjordblå og Skovgrøn og sidste nye skud på stammen hedder Solgul. Den skal ligeledes indrettes med lækkert interiør i varme gule farver.

Læs mere om Fjordboblerne her >>