Tag på outlet i campingferien

Campingland.dk - Den 01/07-2016

På tur ·  Gennem de seneste år er det blevet mere og mere populært at gå på outlet shopping. Som følge af den stigende interesse er der dukket en masse outlets op, som du med fordel kan besøge, når du camperer.

I dag findes der både permanente outletbutikker med normale åbningstider og outletmesser, der finder sted over en weekend. Ved begge slags outlets er der meget store besparelser, som ofte overgår priserne fra butikkernes årlige udsalg. Normalt sparer man omkring 30-50% på udsalg, men på outlets kan besparelserne være helt oppe på 80%. Det skyldes, at varerne, der sælges, er lagerrester og kollektionsprøver.

Noget for enhver smag
Der findes et utal af forskellige outlets, som byder på alt fra tøj og sko til mad og bolig. Heriblandt finder man også outletbutikker, som er oplagte for campisten. Et eksempel er Sport24Outlet, som har hele 27 butikker fordelt i forskellige danske byer. Foruden sportsudstyr forhandler butikkerne en del friluftslivsprodukter som soveposer, telte og outdoor beklædning.

Hvis man gerne vil opleve en stemning som på markeder, kan man tage på en outletmesse. Her finder man altid en masse stande med varer til meget lave priser. Camperer du på Sjælland, er der blandt andet Outlet Messe, som afholdes over en weekend og finder sted i forskellige byer tæt på København. Camperer du i Jylland, er Shopping Bazaar, som finder sted i Vejle og Fredericia, et besøg værd. Hvis du vælger at tage på messe, er det en god idé at huske kontanter, da det ikke er alle udstillere, der tager imod betalingskort.

Find outlets tæt på din campingplads
Der er outlets i hele landet, så uanset om du camperer i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, kan du tage familien på en lille udflugt til en omgang outlet shopping. På denne side kan du se hvilke outlets, der er tættest på dig. Her finder du desuden links til nyttig information om de forskellige butikker og messer, såsom åbningstider og dato for afholdelse.

Større og vildere i udlandet
Hvis din campingferie ikke skal afholdes i Danmark, betyder det ikke, at du ikke kan gå på outlets – tværtimod! I USA og de større europæiske lande har outlet shopping længe været populært, og det har resulteret i mange og store outlets – nogle steder endda med såkaldte outlet-byer.

Går turen til USA, er Premium Outlets oplagt at besøge. Denne outlet-kæde har mere end 60 centre, hvor den største er placeret nord for New York og indeholder hele 22 forskellige outletbutikker. Skal du campere rundt omkring i Europa, er der ligeledes mange outlets, der overgår de danske i størrelse og omfang. Tjek eventuelt FDM's oversigt, og find de bedste outlets i det land, du skal campere i.