Sun Living autocampere i Danmark

campingland.dk - Den 18/02-2013

Udstyr ·  I dagene 22.-24. februar får publikum mulighed for at stifte bekendtskab med et nyt autocampermærke på det danske marked nemlig ”Sun Living” – et brand som ejes og produceres af Adria fabrikken.

PB Autocamper i Allingåbro har fået et nyt spændende mærke i forretningen. Sun Living er en prisstærk autocamper som hører under Adria koncernen og også produceres på Adria-fabrikken.

Der er 2 forskellige delintegrerede modeller på programmet, 2 forskellige alkove-modeller, 1 cross-over model samt 1 Van-model. Alle er baseret på FIAT chassis og kan udstyres med de mest efterspurgte motor-varianter.

- Vi glæder os til forhandlingen af Sun Living der blandt andet gør os i stand til at levere indretninger som har været efterspurgt hos os, men som vi ikke har kunnet levere gennem andre mærker, fortæller indehaver Peter Borup fra PB Autocamper.

Flexo SP – den lille og nemme
Den mindste Sun Living i serien er modellen »Flexo SP« som er bygget op på et varevogns chassis og derfor går under betegnelsen ” VAN”.

Indretningen er traditionel med tværstillet dobbeltseng, toiletrum, lille og funktionelt køkken samt opbevaring.

Trods størrelsen er der plads til 4 personer i en »Flexo SP«. Totallængden under 6 meter lang gør, at man må bevæge sig helt ind i bymidten af de store populære byer - og så er der penge at spare på færgebilletter, brobilletter m.m. på grund af længden.

Lido delintegreret
I den delintegrerede serie findes der 2 populære indretninger – en med fransk seng og en med enkeltsenge. Begge modeller holder sig under 7 meters totallængde med henholdsvis 6,48 og 6,60 meter.

Modellen »S 42 DF« er indrettet lyst og smagfuldt med fransk seng og stort toiletrum med separat bruseniche i bilens bagende, mens modellen giver plads til op til 6 siddepladser.

Modellen »S 42 SL« har stor stor garage i vognens bagende så der er plads til cykler, grill, golfudstyr eller hvad man ellers kan finde på at medbringe på autocamper turen. Inde i kabinen udgør bagenden soveværelset som er udstyret med 2 enkeltsenge – nemme at komme i og ud af.

Lido cross-over
I den stadig mere populære cross-over serie finder man den veludstyrede model »M 46 SP« der har hele 2 komfortable dobbeltsenge, hvoraf den ene hejses op under loftet når den ikke er i brug. Smart!

Der er plads til 4 personer under kørsel, men skulle man få gæster, kan der faktisk reddes op til 6 sovepladser i alt. Som hos de øvrige modeller, er vognen indrettet lyst og venligt.

Der er Danmarks-premiere på Sun Living ved Ferie for Alle i Herning i dagene 22.-24. februar, hvor interesserede kan opleve de to modeller »M 46 SP« og »S 42 SL«.

Allerede i løbet af april lander de første biler hos den danske forhandler – PB Autocamper i Allingåbro.