Skiveren Camping øger aktiviteterne med ny padel tennisbane

Campingland.dk - Den 23/06-2022

Campingpladser ·  Skiveren Camping i Nordjylland tæt ved Skagen er i forvejen kendt for at være en plads med mange aktivitetsmuligheder. Nu udvider pladsen med en af de nyeste aktivitets- og sportstrends – nemlig padel tennis.

Det betyder, at gæsterne også kan dyrke den form for sport eller motion. Padel tennis er 50% af det bedste fra andre ketcher- og batsportsgrene, og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær. Sporten er let at komme i gang med og appellerer derfor til de fleste... børn, unge og ældre.

Den nye bane hos Skiveren Camping er klar til at tage i brug. Den har et blødt underlag af kunstgræs som tilsættes sand – skånsomt for kroppen og lækkert at bevæge sig på. Banen kan lejes for en time ad gangen og er både for gæster på Skiveren Camping og andre turister i området. Der kan også lejes ketcher og bolde.

Kendt for mange aktiviteter
”Vi vil fortsat gerne være kendte for at tilbyde vores gæster mange muligheder for aktiviteter her på pladsen. Med padel tennisbanen tror vi, at mange af vores gæster vil finde det interessant at besøge vores plads. Det er jo en sportsgren, der er blevet utrolig populær gennem de sidste år. Derfor er vores forventninger også, at mange af vores gæster vil gøre brug af banen”, siger Bruno Rytter Skiveren, der er indehaver af pladsen.

Minigolfbane i særklasse
Skiveren Camping har gennem mange år været kendt for sin Harris-minigolfbane – den første af slagsen i Danmark. Der er tale om en yderst velkonstrueret bane, der ligger i et kuperet terræn på 2000 m2. Danmarks største og flotteste amerikanske 18-hullers minigolfbane. Banen ligger direkte ved indkørslen til Skiveren Camping og indeholder et væld af imponerende detaljer. ”Vi håber, at den nye padel tennisbane bliver lige så populær, som vores minigolfbane er – både for vores egne gæster på pladsen, men også for turister i området”, fortæller Bruno Rytter fra Skiveren.

Læs mere om Skiveren Camping ved Skagen her >>