Flere tager på single camping

Campingland.dk - Den 04/05-2015

Campingpladser ·  Det kan være svært at være "alene voksen", hvis alle andre kommer i par. Derfor har Bøsøre Strand Feriepark indført single camping. Med stor succes.

At være single og forælder kan give ekstra udfordringer i ferien. Måske rækker pengene ikke til eksotiske rejsemål, man står alene med planlægningen og vil gerne være sikker på at børnene får gode oplevelser...

"Vores singlecamping er allerede virkelig populært" fortæller Helle Ålkjær, der er den glade indehaver af Bøsøre Strand Feriepark. "I år har endnu flere singler fået øjnene op for camping som ferieform - fordi vi byder på alt det, som en lille familie har brug for. Masser af sjove, vilde og fantastiske oplevelser, gode muligheder for at være sammen med andre single-familier, få nye venner og hygge sig. Og, så er det jo forholdsvis billigt".

"Følelsen ved at tage på ferie efter en skilsmisse kan godt være lidt en udfordring for de fleste" fortæller Michael Gregersen, der er medindehaver af Bøsøre Strand Feriepark. "Alting er anderledes og der mangler ligesom noget. Derfor udviklede vi, sidste år, et stærkt koncept og nogle attraktive tilbud i samarbejde med singlecamping.dk. De hjalp os rigtig godt igang - og det blev så god en oplevelse, at vi allerede i år udvider med endnu flere tilbud og aktiviteter".

Bøsøre Strand Feriepark er en 5-stjernet campingplads placeret helt ud til vandet på Sydfyn - med egen kro, indendørs og udendørs vandland og en lang række aktiviteter inspireret af H.C. Andersens eventyr. Kort sagt, et lille dansk paradis med masser af smuk natur, hygge og glade mennesker fra nær og fjern.

"Da vi hoppede med på vognen var der allerede andre campingpladser, der tilbød singlecamping, men vi syntes at vi kunne tilbyde noget særligt og har derfor lavet en slags luksusudgave, hvor der er en hyggelig aften med helstegt pattegris, lækker grillbakke og badeland i lange baner inkluderet i prisen" fortsætter Helle Ålkjær. "Og, i år har vi købt et stort telt, hvor deltagerne kan hygge sig sammen med andre løbet af dagen.

"Vi kan se at vores single-familier nyder livet i stor stil, når de er her. Her er man sammen med ligesindede og det er tydeligt, at vores gæster nyder det frie valg, hvor man selv kan bestemme hvornår man vil være alene og slappe af - og hvornår man vil være social".

Apropos social. Vil man se hvordan venskaber udvikler sig, når masser af singler holder ferie sammen, så kan man tage et kig på Facebook - og se de mange grupper, der er opstået helt naturligt. Bøsøre har sin egen gruppe, hvor sidste års deltagere har meldt sig ind og kommunikeret lystigt i løbet af vinteren.

Læs mere om Bøsøre Strand Feriepark og deres single camping koncept her.