Single-camping i Danmark: Her er 2 skønne muligheder

Campingland.dk - Den 04/05-2015

Campingpladser ·  Det kan være svært at være "alene voksen", hvis alle andre kommer i par. Derfor tilbyder flere campingpladser single-camping. Med stor succes.

Hvis du er single og leder efter en anderledes oplevelse, så skulle du overveje at prøve single-camping.

Og du har faktisk muligheden flere steder i landet. Her kan du og dine børn møde ligesindede mennesker.

Men hvor skal du tage hen? Vi har fundet to gode muligheder - én i Jylland og én på Sjælland.

#1 Single-camping hos Vedersø Strand Camping (Vestjylland)

På Vedersø Strand Camping har du en unik mulighed for single-camping, hvor deltagerne kan dele deres ferie med andre og skabe gode minder sammen.

Det er en fantastisk måde at give børnene en sjov ferieoplevelse, hvor der er masser af hyggelige stunder - og muligheder for at finde nye venner.

På pladsen er der reserveret et område kun til single-camping. Det dedikerede område ligger tæt på faciliteterne og badelandet. Der vil være en tovholder til rådighed i hver uge for at sikre, at alt går glat.

Vedersø Strand Camping skaber de perfekte rammer, så I kan nyde ferien og have mulighed for at møde andre familier. Der vil være opsat en fællesgrill i fællesområdet, der giver mulighed for fællesspisning og mange hyggelige aftener sammen.

Vedersø tilbyder rammerne, men det er op til dig som deltager at bestemme, hvordan (og hvor meget) du vil bruge dem.

Konceptet er baseret på børnenes behov og ønsker, men man er også velkommen til at deltage uden børn. Det er dog børnene, der er i centrum.

- Læs mere om single-camping hos Vedersø Strand Camping

#2 Single-camping på Feddet Strand Resort (Sjælland)

I sommerferien er der en fantastisk mulighed for singler, der ønsker at møde nye mennesker. Feddet Strand Resort har i mere end 10 år arrangeret single-camping.

Når deltagerne ankommer, indkvarteres de sammen med andre gæster i et dedikeret område for singler.

Der vil være fællestelte opstillet i nærheden af faciliteterne og stranden, så det er nemt at komme rundt. Det tager kun et par minutter at gå til servicebygningerne fra campingområdet.

Med fællestelte og fællesgrill får deltagerne chancen for fællesspisning og hyggelige aftener sammen.

Feddet Strand Resort ligger tæt på hovedstaden - men også tæt på en storslået natur. Ved at vælge at campere nær København kan man nyde storbyens mange muligheder samtidig med freden og naturen på campingpladsen.

Her får I muligheden for at nyde tiden og livet sammen med familien i smukke omgivelser, hvor der er masser af aktiviteter på stedet, herunder indendørs swimmingpool, legeland, AdventureGolf og meget mere.

- Læs mere om single-camping hos Feddet Strand Resort

Single-camping vinder frem

Single-camping er en trend, der bliver mere og mere populær, og det er let at forstå hvorfor.

Det giver dig mulighed for at opleve sociale arrangementer og aktiviteter, hvor du kan møde andre campister. Det kan være alt fra fælles grillfester til guidede ture i området. Hvem ved, måske møder du en ligesindet rejsepartner eller endda en ny ven for livet.

Så hvorfor ikke tage springet og prøve single-camping? Det er en fantastisk mulighed for at skabe minder og møde nye mennesker. Uanset om du er en erfaren campist eller helt ny inden for dette område, vil single-camping være en rigtig god oplevelse.