Sandager Næs Camping holder tempoet

Campingland.dk - Den 28/04-2023

Campingpladser ·  … i investeringerne på pladsen. Heldigvis havde ejerne stadig tid til en lille snak om alle de nye tiltag.

Lejrchefparret, Michael og Trine, sidder sjældent stille. Det er i hvert fald det indtryk, vi får, når vi kigger med på deres Facebook-side og ser forbedringerne og de nye tiltag på pladsen.

Listen er lang - men her er et par af forbedringerne de senere år: Udendørs spabad med plads til 14 personer, nyt børnebassin, opvarmet badeland på 28 grader, camper clean (toilettømningsmaskine), etablering af ladestandere og flot ny affaldssorterings plads, samt masse af kvalitetsforbedrende tiltag.

Til sæson 2023 har de igen haft arbejdshandskerne på og fået etableret følgende:
- Ny flot legeplads til de mindste
- Solceller på alle luksushytterne
- Nyt tag på hovedbygningen
- Solterrasse ved poolen

Grønne investeringer står højt på ønskelisten
“Vi vil rigtig gerne fortsætte vores investeringer i pladsen i en endnu mere bæredygtig retning, og nogle af de næste investeringer kunne meget vel blive i endnu flere solceller” fortæller Michael og fortsætter:

“Vores nye anlæg er estimeret til at producere ca 40.000 kwh. det er ca. hvad vores 5 varmepumper til badelandet bruger på at holde vandet lækkert varmt, så lad os lege med tanken om, at vi bader i ‘GRØN’ energi.

Dernæst kunne vi godt tænke os at tage servicebygningen i en mere bæredygtig retning. Det en en tung investering, men på sigt er det vejen frem”
Udtaler Michael

Høj efterspørgsel
Der bliver lagt mærke til investeringerne blandt de danske campister. Det kan ses på booking-tallene, pladsen melder pt. allerede udsolgt i deres hytter fra uge 26-32.

Michael udtaler: “Jeg vil anbefale danskerne at komme ud af starthullerne ift. booking af sommerferien, da udenlandske gæster er tidligere ude end før og sætter pres på kapaciteten”

Der er stadig plads, hvis du kommer med egen vogn. Så hvis du overvejer at slå vejen forbi pladsen på Vestfyn til sommer, kan du stadig nå at få en plads.

Læs mere om Sandager Næs Camping her.