Salg af populær van fra eksplodere

Campingland.dk - Den 19/03-2019

Forhandlere ·  TWIN Supreme fra Adria har til sæson 2019 fået helt nyt liv, og det har kunderne over hele Europa lagt mærke til. Salget har nået nye højder og fabrikken arbejder på højtryk for at følge med.

Adria TWIN Supreme er blevet gennemgribende fornyet til sæson 2019. Den hører til i VAN-kategorien og har sat helt nye standarder for hvad der er muligt i en VAN.

I hele Europa boomer salget af Twin Supreme modellerne – på messerne i Tyskland er salget blandt andet gået frem med nærmest urealistiske 200% til 500%.

– Der er ingen tvivl om, at dét fabrikkens designere har gjort ved Twin Supreme med den nye åbne løsning i kabinen kombineret med det flotte ovenlysvindue, har vundet kundernes hjerter, forklarer Adria salgschef for autocampere i Danmark Martin Kolst.

Innovative løsninger er Adria’s DNA
Det nyskabende er samtidig et resultat af fabrikkens dna, nemlig innovative løsninger og høj kvalitet. Og det har den nye TWIN Supreme fået med store panoramavindue over førerkabinen.

– Her kan man virkelig fornemme hvor meget rumlighed ovenlyset giver og i skrivende stund er det kun i Adria man finder sådan en lys-givende løsning i VAN kategorien, forklarer Martin Kolst fra Adria Danmark.

Nyt køkken og bad
Adria Twin Supreme er ydermere født med det helt nydesignede badeværelse, hvor man med en svingbar væg kan omdanne toiletrummet til en stor og rummelig brusekabine. På den måde udnyttes baderummet nu endnu bedre end tidligere.

Køkkenet er også gennemgribende fornyet med nyt stilrent design og så er det udstyret med et 90 L kompresser køleskab, der kan ændres til 152 L (tillægspris).

Siden præsentationen på messen i Düsseldorf i Tyskland i august, har interessen for den nye kompakte TWIN fra Adria været overvældende og der er sat adskillige salgsrekorder rundt om i Europa – og i Danmark.

>Se mere på Adria.dk