Ringkøbing camping - Fejrer jubilæums sæson med nye hytter

Campingland.dk - Den 28/04-2022

Campingpladser ·  Jubilæums sæson fejres med 3 nye natur suite hytter med eget toilet og bad på Ringkøbing Camping.

65 års fødselsdag for pladsen(blev etableret i 1957). Ejerne Henk og Natasja runder også et skarpt hjørne med deres 15. sæson som indehavere af pladsen ved Ringkøbing. Pladsen der ligger omkranset af masser af træer og natur, med kort afstand til Ringkøbing Fjord.

15 år som har budt på konstant udvikling og investering i pladsen.
En af de mest mærkbare ændringer var da Natasja og Henk ændrede pladsens navn fra Æblehavens Camping til Ringkøbing Camping, som gjorde at det hele gav mening ift. dens placering og det har gjort at der bare generelt er mange flere mennesker der finder dem.

Senest skud på forbedringerne af pladsen, kunne endelig lade sig gøre efter en stor investering i kloaknettet på pladsen i 2021. Der er nemlig blevet købt 3 natursuiter som kan huse 2, 4 eller 6 personer. Suiterne har eget bad og toilet.

I alt er der nu 7 forskellige udlejningsenheder på pladsen. Se alle hytterne

Forventningerne til 2022 er store
Efter 2 år med diverse Corona udfordringer, er pladsen nu klar til første hele sæson, hvor alt bare er som det plejer! Og det kan mærkes på hos de danske gæster og specielt fra udlandet, hvor pladsen til i år har fået godt med bookinger fra Frankrig, Schweiz, Tyskland, Holland og selvfølgelig en del danskere der har været ude i god tid.

Læs mere om Ringkøbing Camping her >>