Råbjerg Mile Camping - Nu en del af First Camp

Campingland.dk - Den 09/12-2021

Campingpladser ·  First Camp, Skandinaviens største campingkæde, investerer fortsat også på det danske marked. Nu offentliggøres opkøbet af Råbjerg Mile camping lige ved siden af ??Skagen på Jyllands nordspids. Samtidig foretages der store investeringer i kædens eksisterende seks campingpladser i Danmark.

Råbjerg Mile camping har blandt andet 450 campingpladser, 23 hytter og badeland, eventyrgolf og grillbar. Råbjerg Mile er et populært udflugtsmål i Danmark med sine vandrende klitter. Nærheden til Skagen gør campingpladsen ekstra attraktiv.

”Råbjerg Mile Camping bliver et perfekt supplement til vores eksisterende destinationer i Danmark, takket være beliggenheden i det nordjyske, hvor vi ikke tidligere har været til stede. Vi glæder os til at byde gamle og nye gæster velkommen og vil fortsat investere i Råbjerg Mile Camping for at skabe endnu bedre gæsteoplevelser. Som sædvanligt med First Camp vil vores gæster kunne optjene bonuspoint, som de kan bruge til indkvartering i hele vores kæde”, siger First Camps investeringschef Ola Bååth.

Råbjerg Mile Campings tidligere ejere Flemming og Jane Thomsen kommenterer:

"Det føles godt at overdrage til First Camp, en seriøs og professionel ejer, som gerne vil fortsætte med at udvikle og forbedre campingpladsen."

First Camp kom for alvor til Danmark i foråret 2020, og der har siden været et intensivt arbejde med at integrere nye destinationer og opbygge en First Camp-base for endnu bedre gæsteoplevelser. First Camps regionschef i Danmark, Kim Petersen, fortæller om store forbedringer for gæsterne frem mod sommeren 2022:

”Vi har brugt den første tid i Danmark på at skabe en bedre og stærkere organisation, og vi føler nu, at vi er klar til at tage de næste og store skridt i Danmark. Alle de penge vi tjener i First Camp kæden bliver i kæden og skal investeres ude på de enkelte campingpladser som skal udvikles og gøres bedre. Derfor er det først nu, vi for alvor kommer i gang i Danmark, hvor vi føler os klar til investeringer. Det betyder bl.a. vi investerer i nye legepladser, eventyr minigolf, bedre wifi, renovering af vandlande på blandt andet Hasmark, nye butikker, og nye og bedre bistroer. Vi planlægger i første omgang en investering på mellem 10-15 mio. Derudover har vi stor fokus på vores aktiviteter på destinationerne med børneklub, motion, voksenunderholdning mv."

> Læs mere om First Camp her.