Populær campingplads nær Odder skifter navn: Mere hygge end nogensinde hos HYGGE Strand Camping

Campingland.dk - Den 17/11-2020

Campingpladser ·  HYGGE Strand Camping er navnet på den fint beliggende campingplads, der i mange år har lydt navnet, Odder Strand Camping

Ejerne har taget den fulde konsekvens og kalder nu deres campingplads det, som den står for – nemlig HYGGE.

Siden overtagelsen i 2017 har ejerne, Mette og Carsten Andersen tumlet med tankerne om at forny pladsen og give den et anderledes og mere markant særpræg. Det slår nu igennem med det nye navn: HYGGE Strand Camping. ”Gennem de sidste fire sæsoner har vi langsomt, men sikkert forbedret pladsen på en lang række områder. Vores gæster, både gamle og nye, virker til at synes om det, som vi gør, om pladsen, beliggenheden og omgivelserne. Et samlet begreb dækker, det som vi tilbyder vores gæster, nemlig hygge”, fortæller værtsparret.

Erfarne ejere
Hverken Mette eller Carsten er uvante med at drive campingplads. Gennem 13 år har de været ejere og værter på Bryrup Camping og Resort, som de solgte i begyndelse af 2020. Siden da har de koncentreret sig om ”deres nye barn”. ”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi købte og overtog en lidt slidt plads. Den trængte til en kærlig hånd. Oprydning, maling, forbedringer af faciliteter, lidt nye tiltag og så en god personlig betjening og service var bl.a. det, der skulle til”, siger Mette og Carsten.

De har oplevet en pæn vækst både fra campingturister og fra fastliggere siden overtagelsen i 2017. Nu er de parate til den nye sæson i 2021 og melder allerede nu ud med det navnet: HYGGE Strand Camping. Campingpladsens nye website er allerede gået i luften og melder klar til at modtage de første bookinger til den nye sæson. ”Som mange andre pladser har vi haft en fin sæson i 2020 ”sammen med Corona-spøgelset”, som vi tror også har bidraget til, at flere danskere har valgt camping til som ferieform. Når vi taler med vores gæster dukker begrebet HYGGE næsten altid op i forbindelse med det som kendetegner vores plads” siger Mette og Carsten. ”Derfor tog vi springet og lavede et navneskifte her i efteråret, så vi nu inviterer til ferie hos HYGGE Strand Camping”.

Afslapning og adspredelse
Hyggen findes i flere forklædninger og steder på og omkring pladsen. Det gør sig gældende i forhold til pladsens to hovedtemaer: Afslapning og Adspredelse. Begge dele kan udleves på selve campingpladsen, lige udenfor på den dejlige Hølken Strand, der ligger i direkte forlængelse af pladsen. Hyggen findes også i hele området tæt på Odder og lidt syd for Aarhus. Her er masser af muligheder for at hygge sig – enten i et helt roligt og afslappet tempo eller mere oplevelsesbaseret i bevægelse. På HYGGE Strands nye website er mulighederne for Afslapning og Adspredelse godt beskrevet. Det gælder fx også de mange muligheder for en fredfyldt udflugt til småøerne, som befinder sig i nærheden af HYGGE Strand Camping. De mange øer kan besøges med rutefærgerne, der sejler fra fastlandet. Samsø, Tunø, Endelave, Alrø og Hjarnø. Ø-hop er et sandt eventyr med mange småhavne, hyggelige vige og skønne bugter. Ideelt til en god og anderledes ferieoplevelse i forlængelse af hyggen på campingpladsen.

> Læs mere om Hygge Strand Camping