Ny webside fortæller om Camping og oplevelser i Søhøjlandet

Per Højgaard - Den 23/04-2010

På nettet ·  Hjemmesiden søernes-camping-silkeborg.dk er et nyt initiativ for campister og turister der informerer bredt om de mange aktivitetsmuligheder der findes i og omkring Silkeborg.

Et nyt samarbejde imellem to campingpladser i det midtjyske søhøjland har netop set dagens lys. Terrassen Camping og Bryrup Aqua Camping er gået sammen om en fælles hjemmeside der samler information og oplevelser på en fælles side.

Oplevelsespakker og ferieoplevelser
Der er større efterspørgsel på oplevelser når man er på camping i dag og det forsøger man at efterkomme med den nye portal. På hjemmesiden Søernes-Camping-Silkeborg.dk kan man finde oplevelsespakker til bl.a. Legoland, Djurs sommerland, Aqua i Silkeborg, Veteranbanen Bryrup/Vrads og der kommer flere til.

- Fordelen med disse oplevelsespakker er at man på forhånd ved hvad det hele koster og i nogen tilfælde er der faktisk også lidt at spare, samtidigt kan man endda bo på nogle af de bedste campingpladser i Silkeborg, udtaler campingpladserne i en pressemeddelelse.

På samme tid er portalen også interessant for turister der gerne vil besøge området. Den giver et inspirerende indblik i de muligheder området byder på.

3 år undervejs
Projektet har været undervejs i næsten 3 år og er nu endelig en realitet. Ideen blev født af Danline og præsenteret i Danmarks Campingste område i Silkeborg for snart 4 år siden, med henblik på at skaffe flere gæster til området, men man har ikke kunne finde fælles fodslag i dette forum og derfor har Bryrup Aqua Camping og TopCamp Terrassen nu taget skeen i egen hånd.

– Vi vil tilbyde områdets campister og turister den bedste campingoplevelse kombineret med nogle af landets bedste attraktioner, lyder det fra campingpladserne, der ønsker at trække endnu flere gæster til området.

Pladserne bag
Ind imellem alle de store oplevelser som Silkeborg området byder på er der også mulighed for den perfekte familieferie. Samarbejdspladserne, som begge har en superskøn og central beliggenhed, har gennem de seneste 6 år investeret næsten 20 mill. kr. i at opfylde gæsternes ønsker og forventninger til en topmoderne campingplads.

På begge pladser er der et massivt aktivitets program for både voksne og børn sæsonen igennem og der er fri adgang til opvarmede swimmingpools. Beliggenheden i søhøjlandet byder også på store oplevelser i det fri - og det er helt oplagt at tage cyklen med.