Ny artikelserie: 5 skarpe til lejrchefen

Per Højgaard - Den 02/02-2009

På nettet ·  De danske lejrchefer er altid på arbejde når vi andre holder ferie. Men hvordan holder de selv ferie, og hvor og hvornår? I en artikelserie stiller vi 5 skarpe spørgsmål til en række danske lejrchefer. Første lejrchef finder vi i det sjællandske på Vesterlyng Camping.

Torben Berner fra Vesterlyng Camping nord for Kalundborg deler avis med samleveren Lone. I det daglige ejer og driver Torben den 300 enheder store 3-stjernede campingplads.

Lidt om pladsen
Pladsen ligger naturskønt i Odsherred med kig ud over Sejerø Bugt, direkte ned til Sjællands største lyngområde.

Pladsen har gennem de seneste år investeret kraftigt i forbedringer, blandt andet nyanlagt poolområde med flere bassiner, og senest en ny minigolfbane.

5 skarpe om ferie til lejrchefen
Vi har spurgt torben hvordan han og familien selv holder ferie.

SPØRGSMÅL: Hvor og hvordan holder du og din familie ferie?
SVAR: Vi har ikke nogen specielle destinationer – men søger gerne steder hvor der er lidt mere sol og varme. Lone og jeg holder normalt en måned i november. Sidste gang gik turen til den Dominikanske Republik. I 2007 lejede vi en autocamper og cruisede Californien i tre uger med start og slut i San Francisco.


SPØRGSMÅL: Hvordan beslutter i jer for feriedestinationen og -formen, og hvor leder i?
SVAR: Vi søger efter både sommer og varme, og planlægningen er ganske begrænset - vi søger vel egentlig ikke alle de traditionelle rejsemål.


SPØRGSMÅL: Hvad foretrækker familien at gøre på ferierne?
SVAR: Afslapning har første prioritet efter en lang sæson. Men vi vil også gerne tættere på kulturen vi rejser i – og måske derfor også få lidt af de lokales perspektiv på verden og livsform.


SPØRGSMÅL: Hvad og hvor spiser i på jeres ferier?
SVAR: Det afhænger helt af ferieformen – men det ender gerne i et kompromis mellem at spise ude og kreere noget selv, i det omfang rammerne tillader det.


SPØRGSMÅL: Fortæl om en af dine bedste oplevelser med camping.
SVAR: De bedste oplevelser er nok at sige farvel til gæster der har haft en god oplevelse og har været glade for omgivelser og de rammer der har været tilbudt.
De bedste og måske sjoveste oplevelser får vi nok når vi møder nye mennesker, både de store og de små og de skøre og de sjove. Det er i hvert fald dem som man husker bedst lang tid efter. Camping for os er jo socialt samvær, gode vibrationer, flotte sommerdage og lange sommeraftener.Du kan læse om den næste lejrchef i serien om ca. 14 dage. Der gang stiller vi de samme spørgsmål til Else og Niels på Grønninghoved Strand Camping ved Haderslev.

Læs mere om Vesterlyng Camping på pladsens hjemmeside via linket øverst i artiklen.