Nu får du 4-stjernet camping på Hanstholm Camping i Vestjylland

Campingland.dk - Den 27/06-2019

Campingpladser ·  Målrettet arbejde og store investeringer udløser en ekstra stjerne til pladsen ved Hanstholm.

Hanstholm Camping - Thy Feriepark er efter en flerårig, målrettet indsats og investering for flere millioner kroner blevet klassificeret som en 4-stjernet campingplads.

Senest har campingpladsen bygget en ny afdeling med store familiebaderum i luksuriøse materialer med både berøringsfri vandhaner og berøringsfri brusere. I samme omgang er opført et en særlig børnesanitetsafdeling, der er indrettet i ”børnehøjde” og med fine faciliteter til forældre med baby og småbørn.

Campinggæsterne kan i år for første gang også nyde det særligt indrettede område for naturturister, surfers-corner, der består af et 35 kvm. stort tørrehus til telte og specialudstyr, en infrarød sauna, samt en hundevaskeplads. Autocampisterne har fået 10 specielle autocamperpladser med kørefast betonspor.

Mange pladser med havudsigt
Hanstholm Camping er nu den eneste campingplads i landet, hvor alle pladser har eget strøm, vand og afløb, desuden har campingpladsen 36 hytter, hvoraf mere end halvdelen er med bad og toilet. På pladsen findes bl.a. også legepladser, store specialbyggede grillhuse, hundelegeplads med agilitybane og et stort solopvarmet udendørs badeland med surfhill.
Hanstholm Camping ligger direkte ved Vesterhavet med ”egen” strand, mange pladser har havudsigt, og fra Hanstholm Camping kan gæsterne som noget unikt for campingpladser både se solopgang fra og solnedgang i havet.

30 mio. kroner i afledt omsætning
Hanstholm Camping har årligt ca. 60.000 overnatninger, hvilket ifølge tal fra Danmarks Statistik genererer en afledt omsætning i Thisted Kommune på over 30 mio. kr. årligt.
Hanstholm Camping er den første 4-stjernede campingplads i Thisted Kommune, stjernerne er tildelt efter det stjerneklassifikationskrav, alle danske campingpladser er blevet klassificeret efter i årevis. Det er virksomheden Campingstjerner, der overtog klassifikationssystemet efter lukningen af Campingrådet, der har klassificeret Hanstholm Camping som en 4-stjernet campingplads.

> Læs mere om Hanstholm Camping og Feriepark her