Navneskift ændrede meget - fejre i år - 10 års jubilæum

Campingland.dk - Den 21/08-2017

Campingpladser ·  60 års fødselsdag og 10 års jubilæum en plads med en lang historie.

Og det er specielt i de ti sidste år hvor udviklingen, af pladsen ved Ringkøbing, er gået rigtig stærkt. Specielt en ting har haft en afgørende betydning for Natasja og Henk, som i år har ejet pladsen i 10 år.

For år tilbage fik pladsens ændret navn fra Æblehavens Camping til Ringkøbing Camping, som har gjort at pladsens navn giver meget mere mening ift. dens placering og det har gjort at der bare generelt er mange flere mennesker der finder dem.

Fremtiden ser ligeledes lyd ud, lejrchef parret har ingen planer om at stoppe lige foreløbig. Så den positive udvikling af pladsen og udviklingen antallet af besøgende på pladsen kan forhåbentligt fortsætte.

10 år på en campingplads er lang tid og med tiden følger der også en kæmpe rygsæk fuld af gode oplevelser, en af dem der står klarest i erindringen hos lejrchefparret var da to kammerater kom forbi med et meget specielt ønske om at de skulle ”låne” to træer til at hænge deres hængekøjer i.

Og selvfølgelig var det muligt, pladsen ligger omkranset af masser af træer og natur.

Det skarpe hjørne skal naturligvis fejres og det gør pladsen med 2 campingweekenderne med ekstra skarpe priser.

Campingweekenderne er d.25-26-27 august eller d. 9-10-11 september. Det koster kun 60,- DKK, - per person per nat i egen vogn, autocamper, teltvogn eller telt.

> Læs mere her.