Lys og solceller til teltturen, Trekking eller festivallen!

Campingland.dk - Den 13/06-2016

Udstyr ·  God lys på teltturen og stærke solceller der klarer opladningen af GPS, kamera, telefon og andre USB enheder på turen.

Hav altid lys med på turen!
LuminAID PackLite 16, lommelygte, giver op til 30 timers sammenhængende LED lys og kan let genoplades i solen, ideel til rekreativ brug udendørs eller i hjemmet som en ekstra lyskilde.

Den har to LED'er , der giver over 65 lumen på fuld styrke indstilling og en 32 - timers blinke funktion. PackLite 16 foldes op i en kompakt, bærbar størrelse, der er let at påmonterer en rygsæk.

LuminAID er produceret i holdbart og vejrbestandigt TPU plast (100% PVC-fri), der kan pustes op for at sprede LED lyset som en lanterne. LuminAID PackLite 16 kan nemt lyse 11M² op og er nem at opbevare på turen.


Alt i en USB lys løsning, et LED bånd.
Uanset om du er på camping, cykling, på festival eller bare mangler arbejdslys giver LumiNoodle et godt lys.

LumiNoodle er et fleksibel, vandtæt LED bånd, der bliver drevet af et USB batteri (Powerbar) eller en strømforsyning.
Læs mere here.

Stærk og Fleksibel letvægts-solcellepanel til opladning på turen!

Den perfekte blanding af størrelse & power, med sine 6 watt TRUE OUTPUT vil den oplade USB-enheder i samme tempo som en stikkontakt.
Solcelle måtten er let: Solar-on-plast teknologi gør enheden ekstremt let & fleksibel , den vejer kun 290 gr. perfekt til camping eller vandreture

Rygsæk med solcelle
Den perfekte blanding af størrelse & power, vil med den 3 watt integreret solcelle oplade dine foretrukne smartphones, kameraer og mere på mindre end 5 timer.
Rygsækken er let: det smarte Solar-on-plast teknologi gør enheden ekstremt let & fleksibel, tilføjer næsten ingen vægt til rygsækken.

Find mere campingudstyr her.