Løkken Klit Camping bliver mobil

Campingland.dk - Den 30/07-2012

Tips & tricks ·  Nu hopper Løkken Klit Camping også med på moden og tilbyder en app til pladsens gæster med smartphones. Og så har de også en anden mobil aktivitet til campinggæsterne.

Løkken Klit Camping har mange oplevelser at byde på. Og nu kan pladsen også kalde sig den første jyske campingplads med app.

Der er ikke mange danske campingpladser, der kan bryste sig af at være til stede på den moderne danskers bedste ven: smartphonen. Men flere og flere følger trop, og nu er det blevet Løkken Klit Campings tur.

Den virtuelle verden gør ferielivet endnu lettere for gæsterne på den i forvejen supermoderne plads.

”Vi er med vores nye app en af de campingpladser i Danmark, som er med til at føre den danske campingbranche ind i fremtidens elektroniske verden, og bort fra de besværlige, store vejkort og brochurer,” fortæller Laila Mølholt fra Løkken Klit Camping.

Adgang og indhold
Den nye app, der nemt kan hentes i appstore under Loekken Klit, indeholder selvfølgelig en lang række nyttige informationer omkring den nordjyske plads.
Det gælder for eksempel åbningstider, aktivitetstilbud, specialtilbud og meget, meget mere.

Derudover indeholder applikationen en række praktiske telefonnumre, blandt andet til læger, sygehuse og tandlæger, hvis uheldet under ferien skulle være ude.

Til glæde for alle turister
Det er ikke kun campingpladsens gæster, der kan få glæde af den nye app. Det kan alle, der holder ferie i det nordjyske.

”Applikationen indeholder en vejviser til en lang række af de mest besøgte seværdigheder og attraktioner, blandt andet Action House, Fårup Sommerland og Nordsøen Oceanarium, nøjagtig fra hvor telefonen befinder sig på det givne tidspunkt –
og altså ikke kun fra campingpladsen,” fortæller Laila Mølholt.

Ny aktivitet på Løkken Klit Camping
Den supermoderne campingplads, der inden for de seneste år har gennemgået en total renovering, har i øvrigt også i denne sæson investeret i de sjove mobile køretøjer Segways.

Dermed er der føjet endnu en aktivitet til de mange, der i forvejen findes på pladsen i Løkken.

Segways er en slags batteridrevet løbehjul, hvor ens egen krop afgør, om man kører frem eller tilbage – dog helt uden brug af benmusklerne.

”Vi er en af de campingpladser i hele Danmark, der gør mest ud af aktivitetsprogrammer for børn og unge, og de nye Segways har vist sig at være et nyt og populært supplement til de mange andre aktiviteter, der dagligt foregår på campingpladsen. De er blevet utroligt populære at leje blandt vore gæster, og vi glæder os over den store interesse for dem,” oplyser Laila Mølholt.

Løkken Klit Camping og Hytteby råder over i alt 500 pladser og 40 moderne hytter, og er medlem af sammenslutningen Elite Camp, der består af i alt 15 af nogle af landets absolut bedste campingpladser.

Læs mere om Løkken Klit Camping her