Kongsøre Camping – Nu med nye lege faciliter og musikhus

Campingland.dk - Den 10/06-2022

Campingpladser ·  i 2019 overtog Henrik og Dorte Kongsøre Camping i Vestsjælland og siden overtagelse er det gået stærkt med forbedring af pladsen.

Pladsen der er beliggende tæt på lammefjorden har eksisteret i mere end 50 år, og har altid været under udvikling og pladsen huset i dag 115 enheder på et skrånende terræn ned i mod lammefjordens udmunding, som giver mulighed for at nyde en fantastisk solnedgang når man kigger imod vig og Grevinge bakker..

Siden overtagelsen har lejrcheferne haft travlt: Med renovering af legeområde med hoppepude, klatretårn og gynger. Så fik de i 2020 nye beboere på pladsen i form af dyr, hvor børn kan klappe kaniner, høns der rundt og prikker i jorden, og i gårdhaven kan du møde pladsen fugle i et stor voliere. Her kan deres sang nydes af alle .

Seneste skud på stammen af forbedringer: Er der nu også et helt ny naturlegeområde, med forhindringsbane, hængekøjer og musik legehus.

Hvad har været jeres bedste investering siden overtagelsen? Til det svare Dorte ”vi har 2 ting vi er stolte af, at have tilføjet til campingpladsen. Det ene er vores glamping telte, som indbyder til et nyt publikum, der gerne vil ud på camping, men gerne vil rejse let, og alt står klar til dem ved ankomsten. Det andet er mere langsigtet, hvor vi har gjort en stor indsats i at forbedre pladsen beplantning, både med frugt træer, men også med blomster og blomsterløg, der kommer igen år efter år.”

Nu når i har haft så travlt siden overtagelsen, har i stadig ting i på to do listen hvis ja, vil i afsløre hvad? ”vores næste mål, er at få mulighed for at etablere overnatnings enheder med toiletter, og nogle hvor der er plads til de lidt større familier, da de muligheder vi har nu med hytter og campingvogne, mest indbyder til familier med 4 personer”

Læs mere om Kongsøre Camping her >>