Kandis kigger forbi Storebælt.

Campingland.dk - Den 09/07-2015

Campingpladser ·  Mere præcist hos Storebælt Camping og feriecenter, her vil der bliver underholdt og danset d. 24 juli

Arrangementet finder sted d. 24/7 2015 kl. 18.00 og slutter kl. 24.00

Her vil aftenen starte med en stor carvery buffet, hvor der vil være 3 slags kød, kartoffel og saucebufet, samt en salatbar. Derefter tager danseorkesteret over og byder op til dans og fællessang. Så er der nok gode chancer for, at der bliver sunget velkendte Kandis klassikere som ”Det dit navn”, ”lys i mørket” eller ”en lille ring af guld” i løbet af aftenen, bandet forventes at spille i 4 timer.

Danseorkesteret har solgt over 1,5 millioner plader og tilbagelagt 1,3 millioner kilometer landevej i gennem karrieren, så det absolut en af Danmarks sværvægtere indenfor dansebands der kigger forbi Storebælt Camping.

Få billetter tilbage:
Aktuelt er der 450 solgte billetter til festen og der max plads til 500. Pladsen forventer at arrangementet bliver udsolgt, så du kan nå, at blive en del af festen endnu.

Lene, lejrchef på pladsen udtaler ”Aktuelt er alt udlejningskapacitet booket, men vi har stadig plads til flere campingvogne og telte”

Festen afholdes i det nye multihus:
Festen bliver også indvielsen af Storebælt Campings spritnye multihus, som kommer til at kunne rumme 500 mennesker, så huset bliver indviet og testet med fuldt hus.

Multihuset er næsten helt færdig, pt. mangler der, kun at blive påsat solceller, varmepumper mv. så multihuset bliver så energivenlig som mulig.

Læs mere om arrangementet og om Storebælt Camping og fericenter her