KAMPA AIR FORTELTE.

Campingland.dk - Den 05/03-2015

Udstyr ·  Det store tilløbstykke ved dette års ”Ferie For Alle” messe i Herning! Væk er de traditionelle metal- eller glasfiberstænger.... Nu med luft.

de er nu erstattet af et stærk, oppusteligt luft-stel ”AirFrame”, der altid er fastgjort til forteltet og pumpes op på få minutter.

Hvordan fungerer det?
De enkelte luftkanaler er forbundet, så du kan pumpe hele forteltet op fra et enkelt punkt. Den robuste AirFrame giver et usædvanligt stærkt fortelt. Stellet pustes op vha. den medfølgende manuelle pumpe eller man kan tilkøbe af en elektrisk pumpe.

Hvordan foregår opsætningen?
Det har aldrig været nemmere at sætte telt op, følg blot disse trin:
1. Træk forteltet på campingvognens teltskinne.
2. Pløk forteltets fire hjørner.
3. Fastgør pumpen til ventilen og pump indtil teltets ”AirFrame” er pustet op.
4. Pløk alle gummistropperne samt de indbyggede stropper.
Det er det!

Andre fordele
Teltet er ikke kun nemt at sætte op, det er også nemt at tage ned og der er ingen metal eller glasfiber stænger, som kan skade din campingvogn. Bløde luft-kanaler hviler direkte mod din vogn. Du glemmer eller mister aldrig dine stænger igen, da ”AirFrame” altid er forbundet med teltet.

Hvad sker der hvis stellet bliver beskadiget?
Luft-stellet er utroligt holdbart og vil under normale forhold ikke svigte dig. Hver luft-kanal er fremstillet af robuste oppustningsrør, der lynes til en hård armeret cover. Dette er derefter lynet ind i en kraftig polyester løbegang i forteltet. Ideel lufttryk er mellem 8 og 12 psi, og luft-kanalerne er testet helt op til 22 psi,
Hvis en af luft-kanalerne alligevel bliver beskadiget, kan man isolere utætheden ved hjælp af spærringsventilerne.


Se her hvor nemt det er: