job i campingbranchen, +200 muligheder

Campingland.dk - Den 11/02-2022

Campingpladser ·  200 stillinger til besættelse i Danmark, når campingkæden First Camp rekordrekrutterer

200 ledige stillinger skal besættes i Danmark, når First Camp påbegynder sin rekordstore rekruttering før sommersæsonen 2022. Alle, der brænder for at skabe campinglykke og ferieminder, er velkomne til at søge – men campingkæden ville ikke have et CV. Som noget nyt er rekrutteringsprocessen nemlig CV-fri. "Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt", siger Regionschef Kim Petersen.

Med sine over 55 destinationer fra det sydlige Danmark til det nordlige Sverige er First Camp Skandinaviens førende campingkæde. Før højsæsonen 2022 foretages en rekordstor rekruttering, når 1200 stillinger skal besættes, heraf 200 i Danmark. Receptioner, restauranter, rengøring, udendørs swimmingpools og viceværter – variationen af stillinger er stor.

Nedtællingen til Danmarks sjoveste sommerjob er begyndt, siger Kim Petersen, Regionschef hos First Camp i Danmark og fortsætter:
Nu søger vi nye kolleger til vores otte destinationer i Danmark, det føles fantastisk dejligt at kunne tilbyde så mange nye job inden for campingbranchen. Hos First Camp har vi et godt fællesskab og arbejder tæt sammen som et team. Flere af vores medarbejdere begyndte som sommermedarbejdere, og efterhånden som vi er vokset som kæde, er de også vokset med i organisationen i nye roller. Det er jeg meget stolt over!

Interessen for at skabe ferieminder er stor. Campingkæden vokser markant og er gået fra 14 destinationer i 2017 til 55 destinationer i dag i Danmark og Sverige. I Danmark er First Camp blevet udvidet med flere destinationer i det seneste halvår, med opkøbet af Råbjerg Mile og Klim Strand Camping som de seneste skud på stammen.

Vi investerer meget i vores destinationer og udvider hele tiden både i Danmark og Sverige, og det har vi også gjort under pandemien. Vi vil fortsat vokse kraftigt og parallelt med det finpudse de destinationer, som vi allerede har. For den, der vil gøre karriere inden for First Camp, findes der med andre ord gode karrieremuligheder. Vi har altid behov for engagerede medarbejdere, som vil være med til at fortsætte med at bygge nordens største campingkæde. Det er utroligt sjovt at arbejde inden for campingbranchen. Vi skaber uforglemmelige minder for vores gæster hver dag, og alle vores kolleger er hjertet i dette arbejde!, siger Johan Söör, VD, First Camp.

Nyt i år: CV-fri rekruttering
First Camp har før den store rekruttering udarbejdet en ny rekrutteringsproces. Den centrale HR-afdeling er ansvarlig for processen sammen med destinationscheferne i Danmark og Sverige.

At man ikke efterspørger et CV er unikt i First Camps proces. Det er i stedet kvalificeringsspørgsmål, der ligger til grund for valget. Herefter følger rekrutteringsmøder på alle campingpladser, hvor et udvalg af ansøgerne lærer First Camp at kende og øver sig i samarbejdet med eventuelt fremtidige kolleger. "Vi vil tage ansøgerne til den vigtigste plads, vi kender – selve campingpladsen!", afslutter Hanna Bäckhage, HR-chef.

Rekrutteringen blev påbegyndt den 28. januar. Ledige stillinger slås op på Firstcamp.dk/job. og er åbne for ansøgning indtil den 20. februar.