Jambo Vesterhav sparker røv!

Per Højgaard - Den 05/08-2006

Campingpladser ·  Når det handler om innovation og sats på luxuriøse detaljer inden for camping, er der en lille skare af danske campingpladser som udgør den absolutte elite. En af dem er Topcamp Jambo Vesterhav der netop har renoveret en af pladsens servicebygninger, og har fyldt den til bristepunktet med lækre detaljer.

I de allertravleste feriedage slog vi et smut forbi Jambo Vesterhav for at se på den nye servicebygning som vi havde hørt så meget om. Vi bliver budt velkommen af lejrchef Carsten Egelund og datteren Christina der møder os for at sætte os ind i de mange detaljer i den nye bygning.

"I har været igang med murerskeen her i foråret?", indleder jeg samtalen mens vi bevæger os over mod den nye bygning, og det sætter snakketøjet igang hos både far og datter.

"Vi har lyttet meget til hvad vores campister godt kan lide, og i samarbejde med nogle dygtige håndværkere har vi vel nærmest fremelsket den nye servicebygning", fortæller Carsten smilende. Der er ingen tvivl om at de er stolte af resultatet, og det med god grund.

Læderstue i voksenafdelingen
Mens vi bevæger os rundt i den nyistandsatte servicebygning forbløffes man gang på gang. Voksen tv-stue med cremefarvede lædersofaer, skibsparket og satellit-tv på skærmen - naturligvis en fladskærm af anseelig størrelse. Væggene er dekoreret med bogreoler der er fyldt til bristepunktet med bøger.

"Folk kan hente en bog her i biblioteket hvis de har lyst, og får de den ikke afleveret gør det heller ikke noget - vi har 20.000 bøger at tage af", griner Christina.

Industriopvaskemaskine til fatters opvask
Køkkenet er overdækket af en enorm glaspyramide. Det giver et fantastisk lysindfald når man står i det kulinariske eller med opvasken.

Endnu en pyramide udgør dekorationen i det stjerneformede køkken, og om aftenen "skydes" der blåt lys op gennem miniaturepyramiden. Det rammer en prismelysekrone som hænger midt i rummet, og det reflekterer lyset rundt i rummet i flotte mønstre.

Bagvæggen er en enorm og dekorativ mosaik-væg med italienske fliser. Det eksklusive islæt understreges med sølv og broncefliser som er tilfældigt indlagt, og kigger man godt efter, kan man sågar også finde den pureste guld i mosaikken.

Væggen prydes også af to knaldrøde lædersofaer som fatter kan sætte sig i mens opvaskemaskinen kører færdig. Ja - vi skrev opvaskemaskinen!

På 6 minutter ordner teknikken opvasken mens fatter nyder en kølig i den røde sofa, og så kan man ellers gå tilbage til lejren og fortælle hvor stor opvasken var, og hvor hårdt det har været....

Se billedgalleri af bygningen
Vi kunne blive ved i en uendelighed, og tale i rosende vendinger om børnebadet, internetcafe'en, vaskerummet, familiebaderummene osv.

Men i stedet har vi valgt at vise, hvad det er vi er blevet så begejstrede for - i ord og billeder under vores billedgallerier - klik dig ind til billedreportagen øverst i artiklen.