Isabella AIR lufttelt - Kåret til bedste fortelt i England

Campingland.dk - Den 24/01-2020

Camping ·  Isabella er klar til 2020 sæsonen med næste generation luftfortelte. Det nyudviklede Isabella Air Cirrus North sætter nye standarder indenfor luftfortelte og har netop modtaget den prestigefyldte Practical Caravan pris "Bedste fortelt 2020" i England.

MATERIALER AF HØJESTE KVALITET
Som i alle andre Isabella fortelte anvendes kun materialer af højeste kvalitet i det nye Isabella luftfortelt. ”Her bliver ikke gået på kompromis med materialerne. Vi bruger udelukkende de samme velkendte Isabella mate-rialer, som vi bruger i vores traditionelle Isabella fortelte. Teltets forarbejdning fra stof til det færdigsyede telt er fremstillet i Europa”, fortæller Aga Gadkowska, udviklingschef hos Isabella.

Både fronter og gavle er lavet i Isabellas traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale. Den gennemfarvede Isacryl gør, at farverne i luftforteltet forbliver smukke i mange år. De store myggenet i begge gavle giver et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse i teltet.

PLADS TIL HELE FAMILIEN
Cirrus North er designet med henblik på at udnytte kvadratmeterne i teltet på bedste vis. En dybde på 275 cm og lodrette vægge giver et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. Dertil kan Cirrus North udvides med et Air Annex på begge sider af teltet. ”Med Air Annex på begge gavle fordobler du forteltets areal. Annexet har en ekstra høj lynlåsåbning i gavlene, som giver dig en følelse af, at Annexet er integreret i selve teltet. Du kan eksempelvis bruge det som ekstra soverum, spiseafdeling, legeværelse osv.”, forklarer Aga Gadkowska.

100 % LUFTKANALER
En særlig detalje ved Cirrus North er, at der ikke medfølger ekstra stænger. Teltet består af 100 % luftkanaler, og der skal hverken ekstra stænger i udhæng eller ved vognen. Udhænget beskytter teltet mod vind og vejr samtidig med, det giver en behagelig skygge ved ophold inde i teltet.

ISAAIR LUFTTEKNOLOGI
Til det nye lufttelt har Isabella udviklet et brugervenligt IsaAir luftsystem. ”IsaAir luftsystemet pumpes kun ét sted og er særdeles nemt at betjene. Vi har udviklet et
modulopbygget luftsystem med ventilforbindelse mellem alle moduler, som gør, du nemt kan klikke en luftkanal af, og udskifte den uden at tage teltet ned”, fortæller udviklingschefen. Det modulopbyggede luftsysten har en On/Off kontakt, der tydeligt indikerer, om der er åben eller lukket for luften. Luftkanalerne består af 3 lag, der sikrer, at de er tætte og står stabilt.

> Find fortelte her.