Investeringer for op mod DKK 15 millioner i 2024

André - Den 27/10-2023

Campingpladser ·  Skandinaviens største campingkæde, First Camp, ruster sig til 2024 og afslører investeringsplaner for op mod DKK 15 millioner i kædens eksisterende danske pladser.

Efter et år fyldt med læring på godt og ondt, ser First Camp frem mod 2024 og afslører nu investeringsplanen for kædens eksisterende danske campingpladser.

I investeringsplanen indgår talrige projekter for blandt andet at øge kapaciteten på eksisterende pladser, renovering og modernisering af hytter samt renovering og fremtidssikring af pools på flere af camping-mastodontens danske destinationer. I investeringsplanen indgår ligeledes øget fokus på omstilling af campingpladsernes energiforsyning fra fossilbaseret opvarmning til varmepumper.

”Inden sommeren 2024 investeres der stort i vores eksisterende danske pladser. Herunder også CampOne-pladserne som vi overtog den 1. april i år. I investeringsplanen indgår ca. 50 nye pladser på First Camp Hasmark Strand på Nordfyn. Yderligere kommer vi til at have et stort fokus på den bagvedliggende teknik i flere af vores pools.

”Helt konkret er det pools på First Camp Bøsøre Strand, First Camp Skovlund og First Camp Bogense på Fyn, og First Camp Frigård i Kollund samt First Camp Klim Strand ved Nordvestkysten der kommer til at få en kærlig hånd.” forsætter Camilla Laursen.

I investeringsplanen indgår også et forsat stort fokus på omstilling af energiforsyningen på kædens danske pladser fra fossilbaseret opvarmning til luft-varmepumper

Campinghytterne på kædens første midtjyske campingplads, First Camp Aarhus – Jylland, er ligeledes et fokuspunkt i investeringsplanen. Hertil er der afsat et anseeligt beløb til renovering og modernisering af campingpladsens hytter.

”På trods af at vi overtog en velholdt og velkørende plads i slutningen af 2022, kan vi konstatere at hytterne på pladsen trænger til en kærlig hånd. Vi har dem med i vores investeringsplan for 2024, fordi hytterne er meget velbesøgte af både feriegæster og længerevarende virksomhedskunder, og vi ønsker at opretholde hytternes høje standard fremadrettet” slutter Camilla Laursen.

First Camp har store forventninger til fremtiden. Sommerens gæsteindsigter og feedback evalueres for at planlægge yderligere investeringer på campingpladserne i både Danmark, Norge og Sverige. Yderligere forventer man at udvide aktivitetsudbuddet på CampOne-pladserne i Danmark, hvor dele af det yderst populære First Camp aktivitetsprogram forventes at blive rullet ud.

- Læs mere First Camp her